Bosch SMS50E98EU- masina de spalat vase inox

Unul din cele mai bune modele raport calitate pret din gama producatorului german de electrocasnice, modelul Bosch SMS50E98EU fiind o masina de spalat vase completa, avand toate programele necesare pentru o spalare eficienta, fara foarte multe fite, doar cu caracteristici practice. Masina are latimea de 60 cm si este proiectata pentru 12 seturi de vase. Din punct de vedere al caracteristicilor ce faciliteaza utilizarea, mentionam sistemum Rackmatic de reglare al sertarului superior, astfel incat masina sa permita spalarea si a unor vase de dimensiuni mai mari si totodata pe sertarul inferior, suportii pentru vesela se pot plia, pentru a facilita in anumite situatii organizarea cat mai eficienta a vaselor.
Foarte importanta si practica este functia de Prespalare care permite utilizatorului sa depoziteze dupa o prespalare prealabila mai multe vase pe mai multe zile, in general doua,trei astfel incat sa spele la 3 zile sa zicem vasele adunate in zilele anterioare. Dupa prespalare sunt indepartate mare parte din impuritati si vasele pot ramane in masina de spalat, fara riscuri, permitand utilizatorulkui sa faca economie de detergent, lichid de limpezire, anticalcar sau la alegere pastile 3in1, masina de spalat Bosch SMS50E98EU fiind setata sa functioneze si cu astfel de consumabile, de altfel mai ieftine si mai practice, in general pretul mediu al unei astfel de pastile fiind in jur de 80 de bani. In rest masina are programe standard, pentru vase care au stat sub flacara sau grasime intensa programul intensiv 70 de grade, un program scurt intre 40 si 55 de grade Celsius si un program de incarcare la jumatate, daca nu se doreste folosirea functiei de prespalare. Tabla pe usa este din otel inoxidabil tratat antiamprenta asadar utilizatorii nu trebuie sa-si faca griji in privinta curatarii exterioare, in interior fiind necesara in general dupa 10 spalari curatarea filtrului din partea inferioara a masinii de spalat, din zona de alimentare cu sare. Pentru cei care nu au mai folosit pana acum o masina de spalat vase este necesar de stiut ca orice model de masina de spalat, pentru a functiona are nevoie si de o sare tratata anticalcar, care este relativ ieftina, respectiv 10-15 lei kg si care se consuma in conditii normale de utilizare casnica in cca 3 luni.
Asadar, masina de spalat vase stand aloe Bosch SMS50E98EU este una din cele mai bune optiuni pentru utilizatorii care doresc o masina care sa spele bine vasele si totodata sa fie eficienta, mai multe detalii privind criteriile de alegere ale unei masini de spalat vase puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat vase.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s