Canon PowerShot SX600 HS un compact de buzunar.

PowerShot SX600 HS este un fel de hibrid între modelele Canon SX și S.
Deși considerat un model ce face parte din camerele digitale avansate, acesta este mai mult un adevărat compact de buzunar din punctul meu de vedere. Cu un body compact, 18x zoom f3.8-6.9 si 16Mp o calitate video foarte buna la o rezolutie de 1080p FullHd plus un wi-fi si
 NFC integrat pentru o mai buna partajare a imaginilor online dar si conectarea acestuia la orice dispozitiv precum tableta, telefon sau imprimanta. Calitatea video este cu adevarat foarte buna. Fotografiere în exterior în lumina zilei, dar si filmarile 1080p la 30fps sunt mai bune decât m-am așteptat pentru prețul camerei. Puteți folosi zoom-ul camerei in timpul înregistrării, dar o mica problema apare aici deoarece motorasul obiectiv poate fi auzit în scene lipsite de zgomot insa nu consider asta ceva foarte grav. Fotografiere continua este de 3,9 cadre pe secunda la rezolutia maxima. Obiectivul de 25mm permite fotografia de grup avand o plaja focala destul de mare pentru dimensiunile aparatului. 
În design și funcții, SX600 HS are mai multe în comun cu linia ELPH ultracompact decât seria SX. SX600 este mic și ușor și controalele sale sunt raționalizate pentru snapshooters care nu părăsesc modul Auto prea des. 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s