LG 25UM55 – IPS UltraWide, pentru jocuri si filme

Monitoarele UltraWide nu sunt foarte populare pe la noi, fiind recent introduse. Acest format de imagine se adreseaza in general pasionatilor de jocuri si filme, oferind un camp vizual mult mai mare comparativ cu monitorele clasice Wide, aspectul 21:9 eliminand barelele negre din partea de sus si de jos a ecranului observate cel mai des in timpul rularii unui film.LG 25UM55 ofera un ecran cu o diagonala de 25″, de tip IPS, ce afiseaza o rezolutie de 2560×1080 pixeli. Suprafata este mata, pentru a nu reflecta lumina exterioara, iar calitatea imaginii este excelenta, datorita tehnologiei IPS, ce ofera culori vii si unghiuri largi de vizualizare, de 178 grade pe verticala si orizonatala, precum si datorita rezolutiei afisate, ce ofera o densitate a pixelilor foarte buna. Contrastul oferit poate atinge valori de 5.000.000:1, fiind acoperite 16.7 milioane culori.

Monitorul este realizat dintr-un material plastic de buna calitate, piciorul-suport fiind lucios si destul de solid, permitand o inglinare de -5 grade spre fata si 20 grade spre spate. Nimic de obiectat aici, avand in vedere caracteristicile si pretul.

Pentru a fi cat mai putin obositor pentru ochi, a fost implementata tehnologia Flicker-Safe, ce elimina palpaitul caracteristic ecranelor LED, precum si un mod special optimizat pentru citit. Pe partea de dotari, monitorul ofera doua porturi HDMI, un DisplayPort si o iesire AudioOut, greutate totala fiind de 4kg.
In concluzie, LG 25UM55 este un monitor UltraWide la un pret excelent, cu o calitate a imaginii foarte buna si o constructie solida, fiind alegerea ideala pentru cei aflati in cautarea unui monitor de acest tip, ce va fi folosit pentru jocuri si filme.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s