LG 42LB5500 – Cel mai ieftin televizor de 107 centimetrii

Daca v-ati intrebat vreodata care este cel mai ieftin televizor de 107 centimetrii aflati acum raspunsul ca este un LG, mai exact modelul 42LB5500.
Acest televizor este intradevar ieftin deoarece marele lui avantaje sunt doar diagonala si ecranul. Din pacate televizorul nu beneficiaza de tehnologia 3D si nici macar de cea SmartTV.
Televizorul a aparut in anul 2014 dar inca isi pastreaza titlul de cel mai ieftin. Dupa cum am spus si mai sus, unul din cele mai mari avantaje ale acestui televizor este ecranul deoarece este IPS, acest lucru inseamna ca o sa aveti un unghi de vizualizare mult mai larg fara a se pierde din culori fata de un ecran obisnuit. Producatorii sustin si ca fata de ecranele obisnuite, cele IPS ofera si niste culori mai naturale, lucru insa inca nu prea demonstrat.
Time Machine II este tehnologia care va da posibilitatea sa programati inregistrarea unui post TV, a unei emisiuni, film, etc. pentru a fi vizionata ulterior. Inregistrarea se face conectand un hard disk extern.

Triple Xd Engine este procesorul de imagine oferit si creat de catre LG, acesta are intrebuintarea de a va imbunatatii imaginea mai mult sau mai putin, in ideea de a va oferii o imagine cat mai bun calitativa. Intradevar acest procesor isi face simtita prezenta, oferind un contrast si culori mult mai bune decat pe alte televizoare. In momentul in care o sa ii faceti si o calibrare personala a culorilor acesta se va vedea mult mai bine fata de setarile din fabrica. Panoul are la baza 50Hz si poate ajunge pana la maxim 100Hz, un lucru foarte bun avand in vedere ca nu apare efectul de ,,umbre”, efectul de imaigne ramasa in urma.
Conectivitatea este alcatuita din sloturi USB, HDMI si chiar si SCART. Acest televizor are dipsonibil si un slot CI+ pentru cardul CI+.
In concluzie televizorul este un best buy pentru ceea ce ofera. Recomand acest televizor oricui doreste o diagonala de 107 centimetrii dar nu crede sau nu vrea un SmartTV ci isi doreste doar un simplu televizor cu o diagonala buna la un super pret.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s