LG 42LB630V – Best buy la 107 centimetrii

LG incearca prin acest model sa castige piata televizoareleor cu o diagonala de 107 centimetrii, doar ca, nu putem spune ca a reusit in totalitate. Marele avantaj al acestui televizor este raportul dimensiune – pret, deoarece pretul este foarte mic avand in vedere diagonala pe care o are. In acest segment de pret, alternativele de la alte branduri precum Sony sau Samsung sunt de 102 centimetrii.

Nu as dorii sa intru foarte mult in detalii tehnice avand in vedere ca am mai discutat despre seria LB630 si cu alta ocazie. Va invit sa cititi articolul LG 55LB630 deoarece acestea au aceleasi caracteristici diferind doar dimensiunea.

O prezentare pe scurt a acestui model poate fi facuta prin doar cateva cuvinte. Un televizor cu ecran bun, avand IPS, iar ecranul IPS ofera un unghi mult mai larg de vizualizare reusind sa pastreze culorile intacte. Numarul mare de hertzi, avand pana la maxim 500 de Hz disponibili. Platforma webOS este integrata pe acest televizor, ceea ce este un lucru foarte bun deoarece eu personal nu am avut niciodata probleme cu aceasta platforma. Un alt lucru de mentionat ar fi faptul ca are functie de inregistrare a posturilor TV iar playerul multimedia este dezvoltat avand suport si pentru DTS dar si pentru subtitrari.

Pot totusi preciza ca la acest model, de 42″, foarte multa lume sa plans ca este destul de incet, avand un lag destul de maricel.
La fel ca modelul de 55″ acesta are disponibile solturi de HDMI, USB, SCART si chiar si slot pentru cardul CI+.
Dupa cum am mai spus, va invit sa cititi si articolul despre seria LB630V facand click pe numele seriei, deoarece acele lucruri pe care le-am spus acolo se aplica si in cazul lui 42LB630V.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s