Sony 42W705 – Televizor cu design premium

Astazi o sa discutam de unul din cele mai calitative televizoare de pe piata atat din punct de vedere al caracteristicilor dar mai ales din punct de vedere al designului. Cu toate ca Sony a lansat acest televizor in anul 2014 acesta inca este la mare cautare si in acest an.

Can am testat pentru prima oara am ramas clar impresionat datorita designului premium pe care il are si a imaginii foarte clara si naturala pe care o ofera.

Materialul din care este creata rama este din aluminiu iar culoarea este negru mat, nu luceste dar nici un raman amprente pe ea, se sterge foarte usor si isi pastreaza aspectul premium si in timp. Suportul este din acelasi material rezistent, aluminiu doar ca de acesta data este de culoare argintie. Ideea suportului este foarte buna oferind o stabilitate foarte buna in momentul in care exista un balans fata/spate. In cazul in care nu doriti sa pozitionati televizorul pe o masa trebuie sa stiti ca Sony va ajuta sa economisiti un ban, deoarece suportul de masa al televizorului, impreuna cu un accesoriu pe care il regasiti in pachet se poate pune si pe perete reusind sa il sustina foarte bine. Spatele este din plastic dur, acesta nu este un dezavantaj, ba din contra, find din plastic si nu tot din aluminiu acesta nu se incinge aproape deloc.

Imaginea este cel de al doilea lucru care impresioneaza la acest televizor. Avand procesoarele de imagine de la Sony, X-Reality PRO, imbunatateste imaginea indiferent ca vine de pe YouTube sau pe cablu digital. Pe langa procesoarele de imagine care sunt foarte bine dezvoltate, televizorul are un panou de 100Hz la baza dar care poate ajunge pana la maxim 200Hz fara nici o problema. Clar imaginea este punctul forte din acest an a lui Sony.

Sunetul este unul calitativ, avand doua boxe cu o iesire de maxim 8W dar cu un procesor separat care proceseaza fiecare sunet care iese prin aceste boxe si niste incinte care scot un bas foarte bun. Televizorul dispune de mai multe moduri de sunet, printre care si un mod care decomprima sunetul oferind cu adevarat calitate, in momnetul acela se aude fiecare detaliu audio. Daca nu sunteti multimt de modurile de sunet prestabilite televizorul dispune si de un egalizator de sunet.

SmartTV-ul este rapid, nu are lag in accesarea aplicatiilor. Televizorul are Wi-Fi Integrat dar si RJ-45 pentru conectare prin cablu.

Conectivitatea este una dezvoltata avand Slot CI+, intrari HDMI, printre care si una de HDMI MHL, are si doua intrari de USB 2.0 dar si SCART.

Playerul multimedia este la fel de dezvoltat, citind absolut orice subtitrare inclusiv cu diacritice, iar daca nu reusiti din prima cu diacrticile, aveti in optiune ,,Setari subtitrare” unde puteti selecta exact formatul pe care il doriti. Se descurca forte bine si cu fisierele video sau audio, nu are probleme cu DTS-urile si nici cu formatele filmelor Full Hd.

Exista si varianta mai mica a acestui televizor, 32W705, avand aceleasi caracteristici dar la diagonala mai mica.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolulCriterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s