Sony 42W815B – Televizor 3D cu rama argintie

Ceea ce imi place cel mai mult la acest televizor este designul. W815 este unul dintre putinele televizoare cu o rama de culoare argintie, iar pe langa culoare pe care acesta o are, impresioneaza foarte mult prin finisajele atente si de calitate ale ramei.
Imaginea este cel de-al doilea lucru care trebuie luat in considerare la acest televizor. Imaginativa ca arata superb cu ecranul stins, in momentul in care il pornesti si ai un continut de calitate nu este doar superb, este ceva la superlativ.

Da, stiu ca nu este tocmai ok sa vorbesc despre un televizor la superlativ dar chiar asa il consider. Seria W8 de la Sony a fost construita pentru a-i multumii pe cei care doresc un televizor premium. Nu ai cum sa nu impresionezi avand in casa un astfel de televizor.
Din punct de vedere tehnic acesta se aseamana foarte mult cu fratele lui de alta culoare, Sony KDL42W805, de aceea pentru detalii suplimentare legate de imagine, de conectivitate, am sa va invit sa cititi articolul care prezinta W805.
Exista totusi cateva diferente intre cele doua modele. 42W805 este de culoare argintie iar 42W815 este de culoare argintie. O alta diferenta este ca 42W805 are un panou cu o frecventa maxima de 200Hz pe cand  42W815 are un panou cu o frecventa maxima de 300Hz. Acestea sunt singurele diferente dintre cele dou modele.
Va invit sa urmariti un video de prezentare a seriei W8 2014 de la Sony.

 
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s