Sony DSC-HX50 UltraZoom Compact

HX50 este printre ultimele aparitii in materie de camere foto de la sony. Cand am spus UltraZoom am spus 30x zoom optic! Un zoom impresionant si asta nu este tot.
Camera vine cu un wifi care permite live-view direct pe tableta sau smartphone wireless, care poate fi de ajutor in multe situatii, GPS Geotagging, si un micro HDMI. La capitolul hardware vine la pachet cu un senzor CMOS Exmor R de 20.4 Megapixeli si un procesor de imagine foarte rapid. Are in dotare o patina pentru montaj de accesorii precum blitz extern sau microfon de inalta performanta. Filmarea este facuta bineinteles FullHd la 60Fps dar, care perimite si zoom in timpul inregistrarii si poate fi folosita cu succes si pe post de camera video. Stabilizatorul de imagine este foarte eficient atat pe fotografie cat si pe filmare chiar si la zoom maxim. Focalizarea se face foarte repede adica 0,1 secunde atat la zoom cat si la macro. Aparatul are o interfata intuitiva dar care vine si cu functii premium precum o rotita complet dedicata functiei de expunere dar si butoane dedicate setarilor mai delicate.

În plus față de modul standard, care oferă întreaga gamă de opțiuni, camera vă permite să modificați setările, cum ar fi, prioritate timpului de expunere pentru moduri manuale, care vor incanta imediat fotograful mai experimentat. Capacitatea de a alege 30-1 / 1600 la viteza de declanșare și stabilirea diafragmei și timpul de expunere, va permite sa fiti foarte creativi. Din păcate nu există nici un suport pentru formatul de fișier RAW, care într-adevăr ar fi fost cireasa de pe tort pentru fotografi seriosi care cauta un aparat foto de buzunar in rezerva pentru DSLR lor. Per total camera este un real succes atat ca tehnologie cat si aspect si functionalitate iar daca doresti un Ultrazoom cu un stabilizator de imagine bun dar si o camera video buna, poti sa iti iei gandul de la un aparat voluminos.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s