Sony 42W706 – Diagonala de 107 centimetrii, Full HD

Sony ne ofera si de aceasta data un televizor cu un design premium. Modelul 42W706 vine cu o rama argintie mata, materialul din care este creata rama este aluminiu rezistent oferind niste finisaje foarte frumoase si bine realizate. Standul pentru masa este tot din aluminiu de culoare argintie, imbinandu-se perfect cu rama de aceasi culoare.
SmartTV cu Wi-Fi integrat, acces rapid la sute de aplicatii si cu web browser integrat.

Modelul 42W706 este identic din punct de vedere al caracteristicilor cu fratele sau de alta culoare, anume KDL42W705, diferenta dintre cele doua find culoarea. Modelul 42W706 este de culoare argintie iar modelul 42W705 este de culoare neagra.

Trebuie sa stiti ca televizorul impresioneaza prin simpla sa prezenta in camera datorita designului impunator. In momentul in care il porniti si ii oferiti si un continut calitativ, cel putin o rezolutie HD si televiziune digitala acesta se vede foarte bine. Televizorul ofera culori naturale, care se apropie cat mai mult de realitate.
Rezolutia este Full HD de1920 x 1080p, ceea ce inseamna ca atata timp cat dvs. ii oferiti continut de calitatea acesta va reusi sa o afiseze fara nici o problema.
Trebuie sa specific si playerul multimedia integrat care se descurca fara probleme cu formatele filmelor Full HD dar face fata foarte bine si subtitrarilor. Citeste formate de sunet de tipul DTS fara nici o problema.
Are tuner digital deci puteti urmarii televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un mediabox separat. Bineinteles ca are sloturi de HDMI si USB, dar are si slot CI+.
Va invit sa cititi si articolul despre 42W705 deoarece acestea au aceleasi specificatii tehnice. Recomand seria W7 de la Sony deoarece exprima rafinament si calitate.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolulCriterii alegere televizor
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s