Sony 48W585 – Televizor cu diagonala de 121 centimetrii la un pret accesibil

Seria W5 da startul televizoarelor cu diagonala medie si mare de la Sony. Avand o diagonala de 121 de centimetrii acesta ofera o experienta de vizualizare foarte buna.
Rezolutia este Full HD avand un numar de pixeli de 1920 x 1080p, nici nu avea cum sa fie o rezolutie mai mica la o astfel de diagonala. Este un televizor cu imagine buna, sunet puternic si o platforma SmartTV bine dezvoltata.
Haideti sa aflam cateva detalii despre acesta

Designul este placut, dar clasic, avand o rama neagra din plastic de maxim 1,5 centimetrii si un suport clasic tot negru din plastic, dar care ofera o siguranta mare deoarece forma lui a fost special conceputa pentru a sustine un televizor cu o astfel de diagonala mai ales in momentul in care apare balansul fata-spate. Dupa cum am spus, acest model adopta un design clasic, constructia lui find din plastic dur de culoare neagra.

Imaginea este punctul interesant al acestui televizor. Avand acelasi procesor de imagine pe care il regasim chiar si pe varful de gama, X-Reality PRO reuseste sa imbunatateasca imaginea indiferent din sursa din care aceasta provine. Culorile televizorului sunt naturale, destul de apropiate de realitate. Panoul are o rata de refresh de 100 de hertzi, un lucru bun avand in vedere ca pentru televiziunea digitala este arhisuficient.

Sunetul este unul destul de puternic, Sony oferind pe acest model doua boxe de maxim 8W si un procesor de sunet pentru imbunatatirea claritatii, deci, o sa avem sunet clar chiar si la volum puternic.

Playerul multimedia ofera posibilitatea de a rula filme, muzica si poze fara a avea restrictii de formate, adica, citeste in mare toate formatele de filme, muzica sau foto de pe piata, inclusiv filmele cu subtirarile sau formatele de sunet de tipul DTS.

Porturile disponibile sunt de USB, HDMI, Scart, intrare audio optica, video composite, mini jack pentru casti si bineinteles slotul CI+.

Televizorul dispune doar de tuner DVB-T si DVB-C, putand urmarii televiziune digitala terestra sau prin cablu fara a mai avea nevoie de un reciver sau mediabox pentru asa ceva.
In concluzie, televizorul Sont KDL48W585B este un model care merita datorita imaginii si a sunetului bun pe care le ofera, SmartTV-ul se misca bine iar faptul ca playerul multimedia este dezvoltata nu poate fi decat un lucru excelent.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s