Sony 50W815 – Rama din aluminiu de culoare argintie

Modelul 50W815 este unul din cele mai bine cotate televizoare cu o diagonala de 127 centimetrii datorita raportului calitate-pret pe care il ofera in ultima perioada.
Din fericire Sony s-a adaptat cerintelor pietei si a scazut pretul produselor sale dar totusi a pastrat aceasi calitate care i-a facut celebrii.
Rama din aluminiu, rezolutie Full HD si panoul care ajunge pana la maxim 600Hz sunt cateva din calitatile acestui televizor.

Din punct de vedere al designului acest televizor abordeaza un stil modern avand finisaje premium, rama de culoare argintie inspira frumusete iar materialul din care acesta este creat ne arata calitatea. Avand o rama de maxim 1 centimetru grosime de culoare argintie si un suport de masa tot din aluminiu de culoare argintie acesta se poate integra foarte bine in orice parte a casei. Spatele este de culoare neagra construit din plastic rezistent.

Imaginea este una superioara avand in primul rand panoul de maxim 600Hz care ofera o imagine fluida fara a avea efect de ,,umbre” iar culorile sunt reale, naturale, datorita procesorului de imagine X-Reality PRO care imbunatateste imaginea reducand zgomotul de imagine.
Sunetul este clar, avand un sistem Down Firing cu doua boxe de maxim 8W acesta ofera claritate chiar si la volum inalt.
Televizorul beneficiaza de tehnologia 3D Activ deci cei 600Hz erau aboslut necesari avand in vedere ca in momentul activarii functiei 3D acestia se impart, avand 300Hz pe fiecare ochi. Avand tehnologia 3D Activ acesta reuseste sa afiseze imagini 3D si la calitate Full HD. Doua perechi de ochelari 3D sunt inclusi in pachetul televizorului.
Navigarea pe internet se face folosind platforma SmartTV Opera. Televizorul este full browser ceea ce inseamna ca puteti naviga pe internet fara nici o problema. Sistemul dispune de sute de aplicatii si jocuri.
Conectivitatea este alcatuit din sloturi de HDMI, USB, inrari audio si composit dar si de slotul CI+ pentru cardul CI+.
Televizorul dispune de tuner DVB-T/T2,C, S/S2 pentru a receptiona televiziunea digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau mediabox seprata.
In concluzie, televizorul este un best buy al diagonalei sale mai ales din punct de vedere al imaginii si al designului. Recomand oricui doreste un televizor cu o calitate superioara si care doreste sa impresioneze cu televizorul pe care il are.

Daca nu stiati, acest televizor are si un frate mai mic cu specificatii relativ asemnatoare. Este vorba de KDL42W815B.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s