Sony 55W955 – Cea mai buna imagine pe un televizor Full HD

Daca vati intrebat vreodata care este cel mai bun televizor Full HD din punct de vedere al imaginii, ei bine, aflati ca 55W955B exceleaza la acest capitol.
Seria W9 este varful de gama Full HD al brandului Sony din 2014. Pe langa imaginea foarte buna acesta ofera multe alte beneficii, mai ales din punct de vedere al sunetului si al designului
Daca inca nu v-ati convins ca Sony ofera un design premium cumparatorilor sai, atunci clar acest model o sa va convinga. Avand acest design denumit de catre ei ,,Wedge Design” tradus mai mult sau mai putin corect in romana ca si design piramidal, deoarece televizorul are o forma piramidala. Are aceasta forma pentru a aduce cateva imbunatatiri, dar o sa discutam putin mai incolo despre acest lucru. Revenind la design, rama este foarte subtire, de culoare neagra avand maxim 1 centimetru, materialul din care este facuta este aluminiu iar marginile televizorului sunt cromate. Suportul de masa este alcatuit din doua picioruse de culoare argintie, tot din aluminiu create. Acestea pot fi pozitionate atat pe marginile televizorului dar si central pentru cei care au un spatiu limitat.

Imaginea este clar punctul forte al acestui televizor. Daca va impresionat felul in care arata, o sa fiti clar mult mai impresionati in momentul in care il porniti deoarece acest televizor beneficiaza de toate tehnologiile de imagine create de catre Sony. Incepand cu ecranul triluminos care afiseaza cu 60% mai multe nuante de culori fata de un ecran obisnuit, apoi, continuand cu functia X-Tended Dynamic Range care imbunatateste detaliile pe fundal negru, imbunatateste contrastul si ofera de trei ori mai multa luminozitate fata de un televizor normal. Ultimul dar nu cel din urma, este procesorul de imagine X-Reality PRO care imbunatateste detaliile imaginii prelucrand la milisecunda imaginea pe care dvs. o primiti prin cablu TV sau de pe o sursa externa, corectand zgomotul de imagine ca apoi sa ii imbunatateasca detaliile si bineinteles claritatea. Imaginativa acest trio de tehnologii lucrand impreuna.
Sunetul este iarasi un lucru care impresioneaza la acest televizor, forma piramidala a fost conceputa special pentru a imbunatatii sunetul. Beneficiaza de un sistem Down Firing cu doua boxe de maxim 10W. Are ca si functii integrate Dolby Digital Plus, Advanced Auto Volume si S-Master, un egalizator de sunet in care va puteti juca dupa bunul plac.
Opera este sistemul de care acesta beneficiaza cand vine vorba de platforma Smart. Accesul la aplicatii este rapid, fara lag. Browserul este intuitiv iar navigarea este rapida. Pachetul televizorului include si o telecomanda smart denumita One-Flick, telecomanda care are scopul de a va ajuta mai ales pe navigarea pe internet. Bineinteles ca are Wi-Fi integrat.

Televizorul este si 3D Pasiv, asadar se pot urmarii filme in 3D fara nici o problema. Avand un panou de maxim 400Hz, acesta nu are probleme in afisarea efectelor 3D. Televizorul vine cu doua perechi de ochelari 3D TDG-500P gratuit in pachetul lui.
Patru porturi de HDMI, trei de USB, o iesire pentru audio optic si o intrare video composit. Suporta si card CI+ avand slot disponibil pentru acesta.
Televizorul are tuner DVB-T/T2/C/S/S2, pentru a putea urmarii posturile digitale fara a mai avea nevoie de un receiver sau media box separat.
Va invit sa urmariti un scurt video de prezentare a acestui televizor:

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s