Bosch MES25A0-un storcator bun pentru fructe si legume

Producatorul german de electrocasnice Bosch, propune pentru segmentul entry level, o gama de storcatoare cu putere de 700W, gama din care face parte si modelul Bosch MES25A0. Acest storcator este eficient atat pentru stoarcerea fructelor si legumelor moi, cat a celor cu o consistenta mai tare, inclusiv anumite radacinoase. Totodata Bosch MES25A0 poate stoarce eficient si citrice, cu conditia indepartarii cojii.

In ceea ce priveste eficienta de stoarcere, putem cataloga Bosch MES25A0 ca avand o eficienta buna si ca utilizatorul nu va da banii degeaba nici pe aparat dar nici pe fructe, acestea fiind stoarse eficient, pulpa iesind relativ uscata. Un alt avantaj al acestui storcator este dat de fiabilitate, producatorul german fiind recunoscut din acest punct de vedere. Mai mentionam o calitate foarte buna a sitei, a caror cutite sunt foarte ascutite si care se uzeaza greu si totodata faptul ca atat sitele cat si celelalte componente care se murdaresc la utilizare pot fi spalate fara nicio problema in masina de spalat vase.
In concluzie, storcatorul prin centrifugare Bosch MES25A0 este un storcator bun din punct de vedere al raportului calitate pret, util pentru stoarcerea fructelor si legumelor, fie ele tari sau moi, cu accesorii ce se pot curata usor si totodata are un nivel de zgomot redus.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s