Epson EB-S18 Videoproiector business cu investitie minora.

Proiectorul de business Epson EB-S18 combină calitatea imaginii dinamice cu flexibilitate excepțională pentru a oferi prezentări cat mai profesionale. Acesta are un contrast ridicat. Cu un raport de 10000: 1, EB-S18 permite publicului o prezentare cu claritate ridicata chiar si intr-o sala luminata. Desi acesta vine cu o

rezolutie de doar 800 x 600 trebuie sa stim ca nici un videoproiector business nu este conceput pentru rezolutii FullHd 1080p. Un videoproiector 1080p este strict pentru multimedia si HomeCinema, si spre deosebire de cel business acesta are nevoie de spatiu cat mai slab luminat. Categoria de business este dotata cu contraste bune la rezolutii medii pemtru prezentarii in intr-un spatiu luminat sau, o sala de conferinta unde ideea de “intuneric” nu este o optiune.

Acesta este dotat cu functii de prezentare din orice unghi, ne fiind nevoit sa il asezi perfect simetric in raport cu spatiul de prezentare. Functia Keystone Adjuster, permite corecturi ale proiectiei ce se face printr-o singura apasare de buton. Acesta este usor de montat chiar si într-un spațiu limitat distanta minima de proiectare este de 1.77m iar diagonala variaza intre 
Vine dotat atat cu o conexiune HDMI cat si traditionalele, VGA, S-Video, RGB dar, si o conexiune USB care iti permite sa faci prezentarea direct de pe o memorie USB fara a mai fie nevoie de un PC. Ca si accesorii poti gasi pe piata un adaptor Wi-Fi, care odata conectat iti permite sa faci mirroring de pe orice device Android / IOS. aceasta functie iti permite sa faci prezentari direct de pe tableta sau smartphone fara cabluri sau calculatoare pe birou.
La partea de design acesta arata foarte profi si este elegant. Este destul de silentios, iar un aspect important, fanta de aerisire care este pusa frontal spre deosebire de majoritatea videoproiectoarelor care vin cu aceasta in lateral sau in spate. Lucru totusi destul de logic, daca VP-ul sta pe birou, atunci persoanele din lateral, sau din spatele acestuia trebuie sa suporte caldura emenata de acesata. Epson, aparent este singurul producator care a mutat aceasta fanta de aerisire in fata, unde evident nimeni nu este afectat. Senzorul IR pentru telecomanda este atat in spate cat si in fata pentru prezentarea de multe ori preferam sa stam langa panou, in fata ascultatorilor.
Epson EB-S18 este ideal pentru prezentari nu doar office, business cat si in domeniul invatamantului, pretul acestuia fiind foartefoarte avantajos in raport cu functiile acestuia.
Pentru mai multe informatii, Criterii de alegere videoproiectoare
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s