Hansa OKP631TH-hota decorativa cheminee

Una din cele mai bune hote din punct de vedere al raportului calitate pret, Hansa OKP631TH poate fi o optiune foarte buna pentru cei interesati de o hota cu o putere mare de absortie, recomandata inclusiv pentru cei care au bucatarie mare sau care comunica cu living-ul (open space). 

La cei 550 de m3 pe ora aceasta hota este suficient de puternica pentru a evacua eficient aburul si mirosul, iar prezenta filtrelor de grasime metalice, face ca acest produs practic sa nu aiba niciun fel de consumabil, avand in vedere ca filtrele sunt lavabile. Totusi pentru a se pastra mai bine si a rezista mai mult in timp, eventual pe toata perioada de viata a hotelor, este recomandabil ca acestea, in cazul in care nu sunt spalate in masina de spalat vase sa fie curatate manual, pe partea din spate, cea mai apropiata motorului, astfel incat sa nu-si piarda din planeitate.

Ce este impresionant la aceasta hota este nivelul de zgomot extrem de redus, Hansa OKP631TH facand parte din categoria celor mai silentioase hote de pe piata cu un zgomot pe treapta maxima de evacuare de doar 67dB(A). Evacuarea la acest model este recomandabil a se face pe burlan de 120 de mm, hota fiind dotata cu o reductie de la 150mm la 120mm, in acest sens.

Asadar, una din cele mai bune optiuni pentru cei interesati de o hota puternica si care sa nu coste mult, Hansa OKP631TH poate fi o alegere foarte buna. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere ale unei hote cititi articolul Criterii alegere hota. Am realizat un top a celor mai bune hote, top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna hota incorporabila.
Advertisements

One thought on “Hansa OKP631TH-hota decorativa cheminee

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s