LG 47LB630V – webOS si Time Machine pentru un televizor inteligent

O sa discutam astazi despre versiune de 47″ a seriei LB630V. Un televizor cu adevarat SmartTV cu platforma webOS si cateva functii interesante.
Rezolutie Full HD si sunet puternic. Designul este modern si placut dar o sa vedem mai jos ca acesta are si dezavantaje.
Va invit sa trecem impreuna in revista un televizor care impresioneaza prin caracteristici.

Designul este placut, modern, diferit de clasic mai ales datorita picioruselor din plastic dur. Rama este subtire avand maxim 1,5 centimetrii, este construita din plastic si aluminiu oferind calitate si rezistenta, culoarea acesteia este argintie.

Imaginea este una buna, avand rezolutie Full HD 1920 x 1080 acesta poate rula si imagini de inalta calitate. Ecranul IPS pe care acesta il detine ii ofera unghiuri largi de vizualizare si culoari naturale. Panoul poate ajunge pana la maxim 500Hz.
webOS este platforma SmartTV pe care acesta o are, destul de rapida, are un timp relativ mic de raspuns cu toate ca din pacate unori se mai blocheaza. Accesul se face rapid la aplicatii iar platforma are si cateva aplicatii dedicate pentru tara noastra.
Time Machine este functia de inrengistrare a posturilor TV pe care o ofera LG. Puteti inregistra emisiuni, filme, etc. direct pe un hard disck extern iar apoi sa le vizualizati.
Va invit sa cititi si articolul despre fratele mai mare ale acestui model, anume 55LB630V, acesta are aceleasi caracteristici ca si 47LB630V. Citind si acest articol puteti afla mai multe lucruri despre aceasta serie.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s