MIELE H 2661 BP-cuptor german cu piroliza

Cel mai renumit producator de electrocasnice incorporabile din lume, Miele propune pe segmentul lor de produse entry level, modelul H 2661 BP. Desi ca si pret acesta depaseste 1200 de euro, modelul face parte din gama cea mai ieftina a producatorului, insa contrar sortimentatiei de produse ale competitiei, pe un entry level Miele puteti gasi autocuratare pirolitica, un numar mare de functii, respectiv 10, functii care pot prepara mare parte din produsele posibil a fi gatite intr-un cuptor electric multifunctional.

Timmerul electronic permite programarea gatirii si cele 3 straturi de geam asigura o temperatura exterioara a usii de maxim 40 de grade Celsius, conditie pentru ca un cuptor electric sa fie consider cu “usa rece”, important mai ales pentru utilizatorii care au copii mici. Exteriorul este predominant din sticla neagra (existand si o varianta pe alb) cu cateva insertii de inox, care este tratat antiamprentare, astfel incat curatarea exterioara sa se faca foarte usor, in interior, prezenta autocuratarii pirolitice asigurand cea mai eficienta curatare posibila, la temperaturi de cca 450 grade Celsius. Mai multe informatii legate de sistemele de autocuratare puteti citi in articolul Diferenta intre cataliza si piroliza.

Asadar cuptorul incorporabil electric multifunctional MIELE H 2661 BP este solutia optima pentru cei interesati de un cuptor de firma, cu o fiabilitate peste media produselor electrocasnice din piata, cu cel mai eficient sistem de autocuratare de pe piata si cu un numar relativ mare de functii presetate pentru preparare. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.
Advertisements

One thought on “MIELE H 2661 BP-cuptor german cu piroliza

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s