Samsung 32H5500 – Smart TV, Full HD cu diagonala de 80 de centimetri

Astazi o sa discutam despre modelul H5500 diagonala de 80 de centimetrii. Avand un ecran cu o rezolutie Full HD de 1920 x 1080p reuseste sa afiseze imagini la calitate superioara. Ceea ce trebuie sa cunoastem despre acest model, sunt detalii despre imaginea pe care acesta reuseste sa o afiseze, cat de clar este sunetul dar si cat de bine se misca platforma SmartTV. 

Televizorul nu impresioneaza foarte mult din punct de vedere al designului, dar adopta stilul clasic cu un usor element modern. Acesta are un design placut avand o rama din plastic de culoare neagra cu finisaje ce dau impresia de aluminiu in partea de jos, dupa cum observam, acea bara de culoare argintie din josul televizorului, din pacate, este tot din plastic. Suportul de masa este de culoare neagra find constriut din acelasi material, plastic dur. 
Calitatea imaginii nu este superioara dar se vede clar, ceea ce ma face sa spun despre acest televizor ca nu ofera chiar cea mai buna calitate a imaginii sunt culorile care de multe ori se vad supra-expuse, foarte luminate, totusi, televizorul are o imagine clara, culorile se pot ajusta din setari iar aceasta calitate se poate imbunatatii. Panoul are la baza 50Hz dar poate ajunge pana la maxim 100Hz, lucru bun avand in vedere ca nu face acel efect de ,,umbre”. 
Sunetul este puternic dar pierde din claritate la volum ridicat. Avand un sistem audio de tip Down Firing + Full Range cu doua boxe de maxim 10W acesta reuseste cu adevarat sa ofere un sunet puternic. 
SmartTV-ul se misca bine, accesul la aplicatii se face rapid, fara lag, existand foarte multe aplicatii dedicate si tarii noastre. Procesorul televizorului este Quad Core, acest lucru inseamna ca navigarea pe internet va fi rapida, dar si sistemul televizorului va fi mai fluid.
Televizorul este Skype Ready putand sa ii conectati o camera web speciala pentru conversatiile pe Skype, de asemenea este full browser putand accesa aproape toate paginile web. Televizorul are Wi-Fi Integrat si RJ-45, deci, conectarea la internet nu va fi o problema. Televizorul dispune de sloturi HDMI, USB, inrari audio optic, video composite si slot pentru card CI+. 
Tunerele digitale pe care acestea le are incorporate sunt DVB-T si DVB-C , putand sa vizualizati posturi digitale prin conexiune terestra dar si prin cablu fara a mai avea nevoie de un receiver sau mediabox seprat.
Daca doriti o diagonala mai mare puteti opta pentru marimea de 40″ a aceleiasi serii, anume 40H5500
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s