Whirlpool AKZ 562 IX, cel mai ieftin cuptor cu piroliza

Unul din cele mai ieftine cuptoare electrice multifunctionale cu piroliza, Whirlpool AKZ 562 IX poate fi optiunea perfecta pentru cei interesati  de confort si in acelasi timp de un cuptor care sa gateasca bine. Asadar cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 562 IX are drept caracterisitici de baza un volum mediu spre mare pentru un cuptor, respectiv 65 de litri, un numar mare de functii, cele 13 optiuni in acest sens permitand utilizatorului sa prepare cam tot ce este posibil de preparat la un cuptor multifunctional, aici mentionand si functia turbo grill, care eficientizeaza prepararea, atunci cand folositi grill-ul, datorita unei rezistente electrice suplimentare, dispusa perimetral convectorului. 

Un alt plus este dat de linia moderna de design, cu butoane push in si un inox tratat antiamprentare, ceea ce va face mai usoara munca de intretinere a utilizatorului. Totodata cuptorul incorporabil Whirlpool AKZ 562 IX are si caracterisitica de “usa rece”, importanta si recomandabila utilizatorilor care au in locuinta copii mici, la temperatura maxima de functionare, temperatura usii fiind de maxim 40 de grade Celsius.

Fiind unul din cele mai ieftine cuptoare cu piroliza si avand totodata un numar relativ mare de functii, cuptorul electric multifunctional Whirlpool AKZ 562 IX este o optiune buna mai ales din punct de vedere al raportului calitate pret, oferind in acelasi timp un plus de confort, datorita sistemul de autocuratare pirolitic, cel mai eficient sistem existent-mai multe informatii cu privire la acest proces de autocuratare precum si diferente fata de alte sisteme puteti gasi in articolul  Diferenta intre cataliza si piroliza. Pentru mai multe detalii privind criteriile de alegere a cuptorului incorporabil cititi articolul Criterii alegere cuptor incorporabil. Totodata am realizat un top a celor mai bune cuptoare incorporabile raport calitate pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun cuptor incorporabil TOP 10 raport calitate pret.
Advertisements

One thought on “Whirlpool AKZ 562 IX, cel mai ieftin cuptor cu piroliza

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s