BenQ MS524, SVGA, ideal pentru prezentari

Acest proiector vine cu tehnologie DLP si are o rezolutie nativa de 800 x 600 la un raport de 4: 3. MS524  are o luminozitate nominală de 3.200 lumeni. Este ușor și portabil avand o greutate de 1,9kg si un  Zoom modest, de 1.1x ceea ce nu este foarte mult dar este mai bine decat deloc.
Conectividatea este redata printr-un HDMI si 2 x VGA, dar si un Composit, S-Video, audio in si out. Testat pe diagonala standard de 60 de inci acesta, am observat ca se comporta foarte bine, chiar si la filme. Imaginea fiind foarte clara. contrstul bun dar si luminozitatea mai mult decat buna, si atunci cand lumina din camera este mai puternica. Chiar daca rezolutia acestuia este de doar 800 x 600, daca respectam distanta de vizualizare, respectiv de 3 ori diagonala sau chiar mai putin acesta reda o imagine destul de clara si bine definita. La capitolul audio, acesta are integrat un difuzir de 2W care poate fi util in cadrul unei prezentari dintr-o incapere mica sau o sau o sala de curs de 20-30 de persoane. Durata de viata a lampii este foarte mare, aproximativ, 10.000 de ore în modul Smart-Eco. Modul EcoBlank MS524 vă permite și scăderea consumului de energie cu până la 70% din consumul sau de 190W De asemenea, proiectorul va intra automat în modul EcoBlank după 3 minute in lipsa semnalului, iar modul SmartEco ajustează automat luminozitatea lămpii, în funcție de condițiile de iluminare.

BenQ MS524 este capabil sa redea si conținut 3D, si suporta format video 3D de la playere Blu-ray, dar si de la PC-uri. In schimb, pentru pretul acestuia, care si asa destul de mic, nu primim si ochelarii 3D Active. Acestia, nu sunt inclusi in pachet si din pacate in Romania nu se prea gasesc iar costul acestora este destul de ridicat.
BenQ MS524 oferă un videoproiector luminos, cu preț mai mic, si este o alegere buna pentru o scoala sau o firma în căutarea unui proiector de bază pentru a rula prezentari. Criterii de alegere videoproiectoare
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s