BenQ VL2040AZ – monitor de 19.5", cu rezolutie HD+

Monitoarele cu diagonala mica sunt de mult ori o alegere potrivite pentru un monitor de birou sau care trebuie plasat intr-un spatiu restrans. BenQ VL2040AZ vine in ajutorul celor interesati de un astfel de produs, oferind un monitor de 19.5″ ce afiseaza o rezolutie HD+, ce are si un mod optimizat pentru citit.
Ecranul are o diagonala de 19.5″ si afiseaza o rezolutie de 1600×900 pixeli, asa numita HD+. In ceea ce priveste reproducerea culorilor, monitorul se comporta bine, oferind o imagine destul de bine conturata, culorile fiind destul de vii avand in vedere ca vorbim de un panel TN. Unghiurile de vizibilitate sunt insa destul de mici, de 95 grade pe verticala si 60 grade pe orizonatala, imaginea fiind afisata corect doar la o privire directa in ecran, o vizualizare din lateral sau de deasupra / de sub oferind o imagine stearsa.
Constructia este realizata dintr-un material plastic lucios, iar piciorul ecranului este suficient de solid incat sa-l mentina fix, pastrand in acelasi timp si posibilitatea de inclinare cu -5 grade spre fata si 20 grade spre spate. 
In ceea ce priveste conectivitatea, regasim un singur port VGA, pentru conectarea la PC / laptop. Monitorul beneficiaza de tehnologiile Senseye 3, pentru o calitate mai buna a imaginii, precum si Flicker Free, pentru a reduce palpaitul, si un mod special conceput pentru citit, pentru a va menaja ochii atunci cand aveti de citit documente lungi.
In concluzie, BenQ VL2040AZ este un monitor de buget, cu o diagonala modesta si o calitate a imaginii buna, cu dimensiuni reduse si un consum de doar 17W, fiind potrivit ca un monitor de birou.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s