Hotpoint ENXTY19222XFW

Fridigerul No Frost Hotpoint ENXTY19222XFW poate fi o optiune pentru utilizatorii interesati de un aparat frigorific cu capacitate mare si care sa aiba culoarea inox. Din punct de vedere al raportului calitate pret Hotpoint ENXTY19222XFW se pozitioneaza in media pietei pe acelasi segment de produs si producatorul italian are perioade in care ofera 5 ani ani garantie extinsa tocmai pentru a castiga cota de piata si totodata pentru a demonstra clientilor o anumita siguranta pe calitate si fiabilitate.

In ceea ce priveste compartimentul frigider, pe langa volumul relativ generos, respectiv 355 de litri, mentionam faptul ca producatorul italian propune compartimente separate pentru fructe si legume si totodata un compartiment de 0 grade , recomandabil in general alimentelor care au miros, spre exemplu mezeluri, branzeturi si peste.
In interiorul congelatorului nu se fa forma niciodata geata datorita sistemului No Fros Multi Air Flow. Congelatorul are un volum de 100 de litri, are masina mecanica de facut geata si o caracterisitica importanta-o capacitate de congelare foarte buna, respectiv12kg/24h/ Clasa de cliamtizare este foarte buna cu o autonomie maxima de functionare SN-T, cea mai mare plaja in acest sens pentru un aparat frigorific casnic. Pentru informatii detaliate privind criteriile de alegere ale frigiderului cititi articolul Criterii alegere aparate frigorifice.

In concluzie frigiderul No Frost Hotpoint ENXTY19222XFW poate fi o optiune pentru utilizatorii care vor un volum mare, confort sporit pentru ca nu mai este nevoie de decongelezi congelatorul si un consum mic de energie, produsul fiind incadrat in clasa A+ de eficienta energetica.  Am realizat un top al celor mai bune frigidere in functie de pret, top pe care-l puteti citi in articolul Cel mai bun frigider.
Advertisements

One thought on “Hotpoint ENXTY19222XFW

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s