Philips 32PHH4309 – Un televizor HD de 81 centimetri

Avand o diagonala mica acest televizor se potriveste perfect intr-un apartament de bloc sau in camera copiilor. Avand o rezolutie HD, de 1366 x 768, acesta reuseste sa afiseze fara probleme imagini la calitate foarte buna. 
Playerul multimedia este integrat putand sa vizualizati filme direct de pe stickul usb sau de pe un hard disck extern. Acesta reuseste sa redea aproape toate formatele de video, foto sau sunet disponibile la ora actuala pe piata.
Designul este simplu, placut, as putea zice clasic neavand nimic special fata de alte televizoare. Rama este din plastic de culoare neagra cu o dimensiune de maxim 1,5 centimetri. Suportul de masa este micut dar rezistent, putand sa il asezati pe o masuta fara a va face griji de eventuale accidente.
Imaginea este una placuta avand culori vii, naturale, si multe posiblitati de setare si optimizare a imaginii.  Panoul poate ajunge pana la maxim 100Hz, o valoare buna pentru televiziunea noastra. 
Am observat totusi un minus la acest televizor, si anume, o usoare blocare imediat dupa pornire, are nevoie de o perioada de maxim 5 secunde de acomodare dupa pornire, in rest, se misca foarte bine si fara probleme.
I se poate conecta si un card CI+ avand slot disponibil pentru asa ceva. Televizorul dispune si de un slot USB pentru redarea filmelor dar si pentru eventuale viitoare updateuri.
Recomand oricui doreste un televizor cu diagonala de 81 de centimetri, ieftin, cu o imagine clara si fara prea multe pretentii din punct de vedere al sunetului, care este destul de slab avand o iesire de maxim 10W.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s