Philips 32PHH4509 – SmartTV incomplet dar ieftin

Din ce in ce mai multa lume trece in era Smart TV-urilor, doar ca, trebuie sa si stiti ce cumparati deoarece nu de multe ori si cea mai ieftina alternativa este si cea mai buna.
Modelul de 81 de centimetrii de la Philips este un Smart TV incomplet dar care va poate satisface nevoile si a va multumii in aceasta era a tehnologiei.

Modelul 32PHH4509 are un design placut, o rama subtire, din plastic cu o grosime de maxim 1,5 centimetrii, de culoare neagra. Suportul televizorului este tot din plastic dar este rezistent, putand fi asezat si pe o masuta de mici dimensiuni.
Imaginea este una buna avand o rezolutie HD de 1366 x 768 pixeli, acesta reuseste sa ofere imagine calitativa mai ales pe posturile TV HD. Panoul poate ajunge pana la maxim 100Hz, o valoare suficienta pentru televiziunea din tara noastra. Culorile sunt imbunatatite cu ajutorul tehnologiei Pixel Plus HD, o tehnologie care va ofera 69 miliarde de culori su un contrast dinamic de 500.000:1.
Smart TV incomplet, spun acest lucru deoarece conectivitatea la internet se poate face in principal doar prin RJ-45, adica, prin cablu, din fericire, televizorul este Wi-Fi Ready ceea ce inseamna ca impreuna cu un accesoriu acesta poate suporta si conectivitate Wi-Fi. Platforma Smart TV oferita de catre Philips este una destul de bine dezvoltata, avand acces la sute de aplicatii multe dedicate si pentru tara noastra. Procesorul este un dual-core, deci, nu ar trebui sa fie probleme cu navigarea.
I se poate conecta un cablu HDMI, are deasemenea si slot USB, dar si slot pentru cardul CI+. Televizorul are tunere digitale DVB-T, DVB-C, ceea ce inseamna ca puteti viziona televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau mediabox separat.
Recomand acest televizor chiar daca nu are Wi-Fi integrat, acesta se poate conecta la internet prin cablu iar pretul mic pe care il are il face un best-buy.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s