Philips 50PFH4009 – Diagonala de 127 centimetrii la un super pret

Astazi o sa discutam despre modelul cu o diagonala de 127 centimetrii de la Philips, 50PFH4009, un televizor simplu, cu un design frumos si o imagine clara.
Marele avantaj al acestui televizor o reprezinta pretul scazut pentru aceasta diagonala. Philips este la ora actuala numarul trei in lume ca si brand producator de televizoare.
Va invit sa aflam cateva lucruri interesante despre acest model.

Designul este unul placut avand o rama subtire de maxim 1,5 centimetrii, din material calitativ, rezistent, iar suportul are o forma interesanta find de culoare neagra la fel ca si rama televizorului. Designul este destul de clasic, nu impresioneaza foarte mult dar totusi, este doar un televizor, la un super pret.

Imaginea este una placuta, culoriile sunt destul de naturale doar ca unele sunt putin distorsionate, de exemplu rosu este prea aprins iar albastru est putin fad, aceste lucruri se pot rezolva foarte usor facand un reglaj din setarile televizorului. Panoul poate ajunge pana la maxim 100Hz, indeajuns pentru televiziune si pentru a urmarii filme de pe USB.
Sistemul audio este ok, avand doua boxe de maxim 10W poate ajunge la un volum destul de puternic doar ca isi va pierde din claritate in momentul in care sunetul este aproape de maxim. Atata timp cat sunetul este normal, pentru vizionarea clasica, acesta se aude clar.
Nu este SmartTV dar il puteti conecta la un calculator prin cele doua porturi HDMI pe care acesta le are. Se pot rula filme de pe USB avand slot disponibil pentru asa ceva si player multimedia integrat. Are slot CI+ pentru conectarea cartelei CI+, iar tunerele digitale DVB-T, DVB-C va permit sa vizionati televiziunea digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau mediabox sperat.
In concluzie, televizorul este foarte bun pentru cei care vor sa cheltuie putin pe un televizor de diagonala mare. 
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s