Philips 55PUS7809 – Televizor cu Ambilight, Ultra HD si 3D

Philips impresioneaza cu tehnologiile pe care acest mare brand le-a implementat pe televizoarele sale.
Avand o diagonala de 139 centimetrii, era necesar o rezolutie Ultra High Definition pentru a avea o claritate a imaginii foarte buna.
Design placut, diagonala mare, sunet puternic si clar, iar in ultimul rand, un raport-calitate pret foarte bun.

Designul televizorului este destul de impresionant avand o rama foarte subtire, nu are nici 0,5 centimetrii, abea poate fi observata, rama este construita din materiale premium precum aluminiu de culoare gri. In partea de jos putem observa o grosime a ramei de maxim 1 centimetru, din aceasi culoare. Suportul de masa este foarte rezistent dar si foarte greu find creat din metal de culoare neagra. As putea spune ca Philips prin acest model primeste o bila alba din punct de vedere al designului.

Rezolutie Ultra HD, 3840 × 2160 pixeli, pentru a putea urmarii continut la calitate superioara. Pot spune ca acest model are culori frumoase, naturale, reusind sa afiseze imaginile fara a le distorsiona prea mult. Am observat un contrast foarte mare pe rosu si galben, dar, acest lucru se poate regla din setarile televizorului. Atata timp cat oferiti continut de calitate televizorului si acesta se va vedea foarte bine. Panoul este pe maxim 600Hz, un lucru foarte bun mai ales atunci cand doriti sa urmariti filme 3D, deoarece imaginea va fi fluida si se va afisa corect. Televizorul vine in pachet cu patru perechi de ochelari 3D pasivi.
Philips are un mare avanaj cu tehnologia Ambilight, unica acestui brand. Ambilight inseamna practic, lumina ambientala, o tehnologie destul de interesanta si foarte desteapta, aceasta proiecteaza pe peretele din spate mai multe lumini care se adapteaza in functie de culorile care se afiseaza in acel moment pe ecran, as putea zice ca aceasta tehnologie, ambilight, aduce un usor efect de adancire a imaginii.
SmartTV-ul de la Philips este destul de bine aranjat, dar din pacate nu este cel mai bun, se misca binisor, are un suport foarte mare pentru tara noastra, regasind multe aplicatii de genul voyo, seenow, etc. Procesorul Quad Core il face sa se miste bine prin meniul SmartTV, oferind o experienta mai fluida. Televizorul are Wi-Fi integrat deci conectarea la internet se va face rapid si usor.
Playerul multimedia este mediu, am fost surprins sa vad ca la prima pornire televizorul se misca chiar foarte repede, a citit imediat stickul USB si nu am avut probleme in redarea filmelor.
Televizorul dispune si de intrari USB, HDMI dar si de slot CI+ pentru a conecta cardul CI+. Tunerele digitale DVB-T/T2/C/S/S2 va ofera posibilitatea de a viziona televiziune digitala prin cablu, terestru sau satelit fara a mai avea nevoie de un receiver separat.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s