Samsung 32H4500 – SmartTV accesibil la 81 de centimetri

Samsung ne aduce in atentie un nou model SmartTV la un pret foarte bun. Avand o diagonala de 81 de centimetri rezolutia pe care o are acesta este mai mult decat suficienta. Avand rezolutia HD cu o densitate a pixelilor de 1366 x 768 pixeli acesta reuseste sa afiseze imagini la calitate buna fara a avea probleme.
Este un Smart TV care le are pe toate. Chiar daca este micut acest televizor are integrat un procesor Quad Core pentru navigarea pe internet, are acces la sute de aplicatii si jocuri dar si la multe aplicatii dedicate pentru tara noastra, precum HBO GO, Voyo, Seenow, etc. Televizorul are Wi-Fi integrat, deci, conectarea la internet nu va fi o problema. Nu am intalnit probleme de intarziere prin meniu si nici in accesarea aplicatiilor.
Designul este clasic, foarte clasic as putea spune avand in vedere rama destul de grosuta pe care acesta o are, putem spune ca este in sens invers trandului de cat mai subtire. Cu toate ca are rama destul de graoasa, aproximativ 2 centimetri, acesta reuseste sa fie placut in momentul privirii datorita suportului cu forma semi circulara pe care acesta il are. 

Imaginea este afisata corect, televizorul are culori destul de aproape de realitate, sunt unele momente in care sunt putin prea aprinse dar acest lucru este tipic Samsung. Avand functia Wide Color Enhancer acesta o sa afiseze intotdeauna imagini la o calitate cat mai mare. Panoul este pe maxim 100Hz, destul de ok mai ales pentru televiziunea din tara noastra. 
Sistemul audio este Down Firing + Full Range avand doua boxe cu o iesire de maxim 10W. La capitolul sunet televizorul sta foarte bine, pot spune chiar ca este punctul lui forte deoarece chiar si la volum inalt acesta nu isi pierde din claritate.

Televizorul dispune de slot CI+ pentru a conecta cardul CI+, dar si de sloturi de HDMI, USB si Scart.

Playerul multimedia este integrat si poate reda filme, muzica sau fotografii direct de pe stikul USB sau hard disk-ul extern. Suporta cam toate formatele disponibile pe piata.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.   

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s