Samsung 32H4510 – Televizor de culoare alba

Observ din ce in ce mai multa lume care doreste un televizor usor diferit fata de clasicele televizoare negre, ei bine, 32H4510 este una din cele mai bune alegeri in momentul in care doriti sa achizitionati un televizor de culoare alba care sa se asorteze cu noua mobila de culoare deschisa.
Avand o diagonala micuta, de 81 de centimetri, poate fi pozitionat cu usurinta in orice parte a camerei, atat pe perete cat si pe suportul sau de masa.

Rezolutia televizorului este doar HD, dar este suficient pentru aceasta diagonala neavand nevoie de mai mult. Imaginea este clara, culorile naturale si destul de aproape de realitate. Panoul poate ajunge pana la maximul de 100Hz, o valoare buna avand in vedere ca televiziunile de la noi transmit in mult mai putini hertzi decat are acest televizor.
Smart TV complet cu Wi-Fi integrat pentru conectare rapida la internet, avand platforma SmartTV de la Samsung aveti acces rapid la sute de aplicatii si jocuri, multe dedicate si tarii noastre. Televizorul beneficiaza de un procesor Quad Core ceea ce inseamna ca navigarea va fi rapida si fara blocaje.
Sistemul audio este unul Down Firing + Full Range avand doua boxe cu o iesire a sunetului de maxim 10W. Acesta isi pastreaza claritatea sunetului chiar si la volum inalt.
Televizorul are slot CI+ pentru a conecta cardul CI+. Sloturi disponibile sunt si de HDMI, USB si scart. Tunerul digital DVB-T, DVB-C integrat va permite sa urmariti posturile TV digitale fara a mai avea nevoie de un receiver sau mediabox separat.
Playerul multimedia este integrat, acestu lucru inseamna ca puteti urmarii filme, poze sau asculta muzica direct de pe un stick USB sau un hard disck extern. Suporta marea majoritate a formatelor disponibile pe piata, inclusiv DTS.
Recomand acest televizor celor care doresc ceva diferit si calitativ, avand o rama de culoare alba este ceva destul de rar intalnit pe o piata a televizoarelor in principal, negre.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s