Samsung WW90H7410EW-masina de spalat cu o capacitate mare

Masina de spalat rufe Samsung WW90H7410EW- face parte din gama Crystal Blue a producatorului coreean de electrocasnice si este adresat utilizatorilor care isi doresc o masina cu o capacitate mare de incarcare, respectiv 9kg si totodata ofera utilizatorului posibilitatea de a stoarce foarte bine bumbacul, respectiv 1400 de rotati pe minut. De ce aceasta gama se numeste Crystal Blue? Datorita panoului de comanda care utilizeaza culori pe cromatica albastra asemanatoare cristalului albastru oferind o senzatie placuta si igienica.

Fiind o gama din categoria high end, modelul Samsung Crystal Blue WW90H7410EW- beneficiaza de toate tehnologiile noi dezvoltate de producatorul coreean, cele mai importante fiind sistemul de tratare antiscamosare Dymond Drum, care protejeaza tesaturile si acestea vor avea o durata mult mai mare de viata, motorul digital inverter, care are pe de o parte o durata foarte mare de viata datorita sistemului de transmisie prin camp electromagnetic in interiorul motorului, motiv pentru care Samsung ofera 10 ani garantie, aceasta tehnologie fiind practic imposibil de defectat si pe de alta parte scade nivelul de zgomot si creste randamentul lucrului mecanic si prin urmare scade consumul de energie electrica. Masina are si un sistem de detectare a cantitatii pe baza de presostat, care ajusteaza consumul de apa in functie de incarcare si de timpul tesaturii. Mai multe detalii privind criteriile complete de alegere a masinii de spalat puteti citi in articolul Criterii alegere masina de spalat rufe.

Asadar, Samsung Crystal Blue WW90H7410EW este o optiune foarte buna din punct de vedere al raportului calitate pret si recomandabila utilizatorilor care au nevoie de o masina cu o capacitate mare de incarcare si totodata sa spele bine rufele. Un top al celor mai bune masini de spalat rufe raport calitate pret il puteti citi in articolul Cea mai buna masina de spalat rufe.
Advertisements

One thought on “Samsung WW90H7410EW-masina de spalat cu o capacitate mare

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s