Tastatura holografica Epic Keyboard

Imi amintesc momentele in care vedeam in filme personaje care tastau pe o tastatura holografica, pe atuncea credeam ca este doar SF si aceste lucruri nu or sa se intample prea curand, ei bine, toate acele lucruri care atunci pareau SF acum au devenit realitate, exista tastaturi holografice pe care putem tasta in liniste.


Epic Keyboard este denumirea unei astfel de tastaturi, avand dimensiunea unei cutii de chibrituri aceasta va ofera posibilitatea si de a tasta dar si de a folosii un mouse. In momentul in care holograma se activeaza aceasta afiseaza o tastatura QWERTY in marime naturala si care functioneaza ca orice alta tastatura. Mai interesant este faptul ca tastatura in timp se adapteaza, urmareste miscarile degetelor tale iar apoi practic, se autopersonalizeaza pentru miscarile tale.

Aceasta proiecteaza cu ajutorul unui fascicol laser pe orice suprafata plana si opaca, iar tastarea se face ca la orice tastatura normala. 
Tastatura este compatibila cu Android 4.0, Windows XP, iOS si Blackberry 10, precum si versiunile ulterioare, practic, aceasta se conecteaza cu orice dispozitiv care are disponibil Bluetooth HID.
Va invit sa urmariti si un video de prezentare a acestei tastaturi.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s