Allview Wi10N portabilitate office la cel mai mic pret

Daca vorbim despre portabilitate si office combinate cu un pret minim (aproximativ 600Ron) ajungem la Allview Wi10N. Chiar daca Allview nu imi inspira prea multa incredere pana anul trecut, acum incep sa imi schimb parerea. Faptul ca la acesti bani primesc o tableta cu tastatura integrata pe principiu  Asus Transformer. Materialele de constructie si finisajele nu sunt de foarte buna calitate dar aici, evident se reflecta pretul acesteia. Din punct de vedere hardware aceasta nu sta rau deloc, Procesorul fiind un Intel Atom Quad-Core la 1,83 si 1Gb Ram DDR3 este destul pentru aplicatii Office, navigare Web si multimedia. Spatiul de stocare, desi cam mic 16Gb poate fi extins cu inca 32Gb Micro-SD. Acesta are un USB 2.0, Micro-USB dar si mini HDMI, pentru conectare Tv.

Testata, aceasta reda video 1080p fara probleme iar sistemul de operare, daca este pastrat “curat” are fluiditate buna pentru procesorul acesteia. Tastatura, cantareste 470 de grame si este inclusa in pachet iar tableta cu tastatura montata, are 1100 grame o greutate buna faca ne gandim din persectiva unui mic laptop.

Autonomia este de 5 ore navigare Web cu wi-fi activ iar sistemul de operare, Windows 8.1 este inclus in pachet. Din punctul meu de vedere aceasta tableta este mai mult un NoteBook la o performanta decenta zilelor noastre pe care iti poti face treaba atat acasa cat si in deplasare la un pret foarte mic.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s