AOC M2870VQ – 28", imagine buna si pret mic

AOC, un producator relativ nou pe la noi, dar un nume bine cotat peste oceane, reuseste sa ofera inca o data un produs bun, la un pret extrem de atractiv. Este vorba de monitorul AOC M2870VQ, ce ofera o diagoanala de 28″ si un panel de tip VA, pentru o calitate foarte buna a imaginii.
Carcasa este confectionata dintr-un material plastic de calitate medie, cu aspect mat. Ca minus, ar fi piciorul de prindere destul de subtire, ce nu ofera o fixare chiar extrem de stabila. Totusi, monitorul poate sta linistit pe birou sau chiar agatat de perete, multumita prinderii VESA 100×100. Greutatea totala este de 4.8kg, iar consumul de doar 27.7W, multumita ecranului LED.
Ecranul are o diagonala de 28″, este de tip VA si afiseaza o rezolutie Full HD, cu 1920×1080 pixeli. Multumitata panelului VA si a contrastului real de 3000:1, imaginea este foarte bun, culorile fiind redate natural, iar unghiurile de vizibilitate fiind foarte largi, de 178 grade, atat pe orizonatala, cat si pe verticala. Per total, avem parte de o calitate a imaginii foarte buna, mai ales daca luam in considerare pretul si diagonala oferita.
Pentru conectivitate, monitorul ofera aproape toate intrarile necesare. Regasim un port VGA, unul DVI, unul HDMI si un DisplayPort, pentru a satisface toate nevoile. Deasemenea, regasim si un port jack de 3.5mm pentru conectarea boxelor integrate la un PC / laptop.
In concluzie, AOC ofera un best-buy in acest segment de pret, pentru cei aflati in cautarea unui monitor cu o diagonala cat mai mare si o imagine cat mai buna, care nu pot investi o suma foarte mare in acesta.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s