Genius SW-2.1 1800 – dimensiuni reduse si sunet puternic

Genius SW-2.1 1800 reprezinta un sistem audio de tip 2.1, format din 2 sateliti si un subwoofer, dedicat in special pasionatilor de muzica. Spre deosebire de un sistem 5.1, cele 2.1 ofera o fidelitate mai mare pentru redarea de muzica.
In trecut, am aruncat o privire asupra unui sistem similar, Logitech Z-523. In comparatie cu acesta, sistemul de astazi ofera o calitate audio mai buna, in detrimentul bass-ului. Putere RMS totala de 45W, satelitii si subwoofer-ul avand fiecare cate 15W. Distributia egala a puterii pe toate cele 3 componente se traduce printr-un sunet de calite, inaltele si joasele fiind redate foarte ok, iar cantitatea de bass fiind potrivita, distorsiunile fiind aproape inexistente chiar si la volum maxim.
Conectarea este destul de simpla, aceasta realizandu-se la subwoofer. Fiecare satelit se conecteaza printr-o mufa RCA la intrarile notate cu “Output to speaker”, in timp ce telecomanda de control se conecteaza tot prin RCA la mufele “Remote Input”. Si cam asta a fost tot. Pe subwoofer regasim si potentiometrul pentru volum si cel de bass, precum si butonul de pornire oprire.
Telecomanda de control ofera o intrare jack, pentru conectarea la sistem / laptop, precum si o iesire auxiliara, pentru conectarea la un TV sau o consola de jocuri, un plus bine venit.

In concluzie, Genius SW-2.1 1800 este o alegere foarte ok pentru cei care cauta un sistem compact, cu o calitate audio buna si un nivel potrivit de bass, fiind ideal pentru o camera de dimensiuni mici sau medii.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s