Genius SW-HF2.1 1700 – un sistem 2.1 de calitate, la un pret accesibil

Fiind posesor de laptop, am simtit la un moment dat nevoia unui sistem audio, difuzoarele de pe laptop fiind insuficiente in anumite momente. Cum bugetul meu se situa in jurul valorii de 200 lei si nu puteam face un efort pentru Logitech Z506, am gasit un alt castigator in aceasta suma: Genius SW-HF2.1 1700.
Construite din lemn de cires si oferind un design clasic, elegant, sistemul ofera doi sateliti cu o putere individuala de 8W RMS, precum si un subwoofer ce ofera 29W RMS. Puterea totala este astfel de 45W, fiind suficient pentru o camera de dimensiuni normale.
Conectarea este extrem de simpla: fiecare satelit se conecteaza printr-o mufa RCA in porturile marcate cu output, de culoare maro, iar sistemul se conecteaza la PC / laptop folosind conexiunile de la input, printr-o mufa RCA – Jack 3.5mm Si voila, asta a fost tot. Tot pe subwoofer regasim si 3 butoane de control: bass, volum si treble, pentru a putea egaliza sunetul cat mai bine. Personal, le-am setat pe toate 3 undeva la 50%, controlul volumului facandu-l direct din laptop.
In ceea ce priveste calitatea audio, nu prea am ce sa-i reprosez, avand in vedere pretul si puterea totala. Satelitii se aud ok, redand inaltele destul de bine pana la un nivel de volum de aproximativ 75%, iar subwoofer-ul ofera o cantitate de bass suficienta, chiar prea multa daca setam potentiometrul pe o valoare prea mare. Per total, dupa o egalizare atenta, calitatea audio este buna spre foarte buna.
In concluzie, ma declar extrem de multumit de acest sistem. Pentru aproximativ 200 lei, avem parte de un sistem 2.1 cu o putere totala de 45W RMS, capabil sa ofere un volum suficient de mare si o cantitate suficienta de bass, fiind ideal pentru cei a caror buget se invarte in jurul acestei sume.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s