Logitech 5.1 Z506 – unul dintre cele mai bune sisteme 5.1

Logitech ofera de multi ani produse cu preturi atractive si o calitatea foarte buna. Z506 este, din punctul meu de vedere, unul dintre cele mai bune sau chiar cel mai bun sistem audio 5.1 intr-un buget de aproximativ 300 lei. Poate fi considerat practic fratele mai mic al celebrului Logitech Z906.
Z506 este un sistem audio 5.1, ce consta in 5 sateliti si un subwoofer, cu o putere RMS de 75W, suficienta pentru orice camera de dimensiuni mici sau medii. Satelitii fata si spate ofera o putere de 8W, satelitul central are 16W, iar subwoofer-ul 27W. 
Pe unul dintre satelitii fata regasim si potentiometrul de volum, butonul de pornire / oprire, precum si un conector pentru casti. Pe subwoofer, regasim un potentiometru pentru a regla nivelul bass-ului, intrarile audio, de tip RCA pentru conectarea stereo si 3 mufe jack de 3.5mm pentru conectarea 5.1, alaturi de conexiunile pentru cei 5 sateliti. Per total, sistemul este extrem de usor de montat, fiecare mufa fiind marcata atat prin culori, cat si cu text.
Multumita amplificatorului integrat, calitatea audio este excelenta, avand in vedere pretul platit. Satelitii pot reda o gama larga de sunet, atat joasele cat si inaltele fiind redate ok, iar subwoofer-ul ofera o canitate de bass suficienta, potentiometrul fiind un real avantaj pentru egalizarea sunetului. Per total, e un sistem potrivit chiar si pentru o petrecere, volumul oferit fiind suficient pentru o distractie pe cinste.
In concluzie, Logitech Z506 reprezinta o alegere excelenta pentru cei aflati in cautarea unui sistem 5.1 accesibil, cu o calitatea audio foarte buna, dar care nu pot investi foarte mult in acesta.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s