Samsung RB29FSRNDWW-cea mai ieftina combina frigorifica cu un compresor bun

Samsung RB29FSRNDWW sau cea mai ieftina combina frigorifica No Frost buna, face parte din noua generatie de aparate frigorifice cu compresor inverter propuse de producatorul coreean de electrocasnice.Avantajul compresorului inverter este dat de faptul ca lucrul mecanic in interiorul compresorului se face prin camp electromagnetic, fiind practic un compresor fara peri si prin urmare neexistand uzura mecanica. Tocmai din acest motiv, Samsung asigura o garantie doar pentru compresor de 10 ani de zile, pentru restul utilizatorul beneficiind de conditiile standard de garantie de 2 ani. 

Ce este important inainte de cumparare pentru utilizator? …In primul rand volumul, acesta fiind de 200 de litri la frigider si 90 la congelator. Acest folum este recomadabil pentru o familie de doua, maxim trei persoane. In rest garantia data de calitatea compresorului face ca Samsung RB29FSRNDWW sa-si merite toti banii. Faptul ca este No Frost ofera utilizatorului confort, prin faptul ca acesta nu mai trebuie sa-l dezghete, la care se mai adauga un nivel foarte redus de zgomot, cei 39dB(A) pozitionandu-l pe Samsung RB29FSRNDWW in categoria celor mai silentioase combine frigorifice No Frost de pe piata, la care se mai adauga si un consum de sub 1kW pe zi, cu un consum mediu anual estimat de 260kW. O alta caracterisitica importanta este o foarte buna capacitate de congelare, respectiv 12kg/24h si cea mai buna clasa climatica pentru aparatele frigorfice casnice, SN-T, ceea ce va permite instalatiei frigorifice sa functioneze in parametrii optimi chiar si in fluctuatii mari de temperatura in mediul ambiental.
In concluzie,Samsung RB29FSRNDWW poate fi o optiune foarte buna pentru cei interesati de combina frigorifica cu volum mediu, No Frost, foarte silentioasa, cu un consum mic de energie si avand unul din cele mai bune compresoare de pe piata, respectiv compresorul inverter.  Am realizat un top al celor mai bune combine frigorifice top pe care-l puteti citi in articolul Cea mai buna combina frigorifica. Pentru criterii detaliate de alegere a aparatului frigorific casnic precum si pentru informatii privind car de importanta este clasa de climatizare si puterea de congelare a aparatului frigorfic cititi articolul Criterii alegere combina frigorifica.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s