Sony 60W605 – Imagine calitativa si o super diagonala

Vati gandit vreodata cum puteti economisii bani si timp in materie de vizionare a filmelor, fara a merge la cinema? Ei bine, solutia este un televizor Sony cu o diagonala de 152 centimetri.
Recomand pozitionarea acestui televizor pe un perete la o distanta de peste 3 metri fata de canapea sau fotoliu.
Va invit sa aflati cateva lucruri interesante despre acest televizor citind urmatorul articol

Design placut si modern, avand finisaje metalice in combinatie cu plastic dur, de calitate, televizorul inspira eleganta inca de la prima vedere. Rama este subtire, nu are nici 1,5 centimetri, este de culoare neagra din plastic dur, iar suportul de masa este din aluminiu de culoare argintie. Televizorul este destul de subtire avand aproximativ 6 centimetri.
Imaginea este calitativa, vorbim totusi de Sony, unul din cele mai bune branduri din punct de vedere al imaginii la ora actuala. Procesorul de imagine X-Reality PRO, procesor de care acest televizor beneficiaza din plin, analizeaza imaginea, o curata, sterge zgomotul de imagine ca apoi sa afiseze o imagine clar imbunatatia. Chiar daca are doar rezolutie Full HD pe 1920 x 1080 pixeli, acest lucru nu este un dezavantaj deoarece reuseste sa redea continut video de inalta calitate, iar impreuna cu procesorul de imagine plus alte cateva functii imaginea este aproape perfecta. Panoul televizorului poate ajunge la maxim 400Hz, un lucru foarte bun avand in vedere ca este un televizor doar 2D care nu are nevoie de mai mult.
Sistemul audio este unul puternic, avand doua boxe cu o iesire de maxim 10W, si cateva functii de imbunatatire a sunetului, precum Clear Phase Speaker sau Magnetic Fluid Speaker, acesta reuseste sa redea calitate chiar si la volum puternic.
SmartTV-ul nu este cel mai performant, dar indeajuns de bun pentru navigarea rapida pe internet, vizionarea de mailuri si stiri online, ba chiar si utilizarea sutelor de aplicatii disponibile pe platforma acestuia. Se poate conecta la internet prin Wi-Fi, acesta find integrat, sau prin RJ-45, adica prin cablu.
In concluzie, televizorul este foarte bun pentru cei cu pretentii care vor sa dezvolte acasa un mic cinema. Imagine foarte buna si sunet puternic, practic, acest televizor exceleaza la toate capitolele la care ar trebui sa exceleze un televizor.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s