TP-LINK Archer C2 – cel mai ieftin router dual-band, cu Gigabit si wireless ac

TP-Link este unul dintre cei mai mari producatori de produse de retelistica de la ora actuala, avand o gama larga de produse, pentru toate nevoile si toate buzunarele. Archer C2 este solutia cea mai ieftina pentru cei aflati in cautarea unui router dual-band, care sa ofere si cel mai rapid standard wireless la ora actuala, 802.11 ac.
Router-ul este confectionat din material plastic, usor curbat, cu o textura lucioasa ce
ofera aspect de diamant. Design-ul este elegant si router-ul se poate integra fara probleme in aproape orice loc.
Pentru conectivitate, routerul ofera un port RJ-45 WAN, in care va intra cablul de internet, precum si inca 4 porturi RJ-45 LAN, pentru conectarea la router a altor calculatoare / laptopuri / imprimante etc. Regasim deasemenea si un port USB 2.0, la care putem conecta un dispozitiv de stocare cu aceasta interfata pentru a-i putea face share pe retea, sa poate fi accesat de orice dispozitiv conectat la router, prin cablu sau wireless. Router-ul dispune si de 2 antene detasabile, ce se pot schimba daca dorim altele mai puternice.
Avantajul unui router dual-band este reprezentat de cele doua benzi wireless oferite, 2.4GHz si 5GHz. Cea de 2.4GHz va fi folosita atunci cand sarcina este mica, gen trimiterea de documente, iar cea de 5GHz pentru lucruri mai complexe, precum streaming-ul video. Standardul ac este cel mai rapid standard la ora actuala. Archer C2 poate oferi viteze wireless de pana la 433mbps prin wi-fi, atunci cand este folosita banda de 5GHz, si 1000mbps prin cablu. Asadar, este compatibil Gigabit. 
In concluzie, TP-Link Archer C2 este cel mai ieftin router dual-bann cu wireless ac de la ora actuala. Si nu doar ca este cel mai ieftin, dar este si printre cele mai ok, design-ul fiind placut, iar stabilitatea reletei de internet, indiferent ca vorbim de cablu sau wireless, este extrem de buna. 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s