Genius SP-HF 2020 V2 – boxe 2.0, pentru muzica.

Sistemele audio 2.0 sunt cele mai indicate pentru redarea continutului muzical, acestea oferind o fidelitate sporita in comparatie cu sistemele 2.1 si, mai ales, cu cele 5.1. Genius SP-HF 2020 V2 ofera doi sateliti, cu 4 difuzoare acustice si o putere totala de 60W RMS. 
Difuzoarele sunt integrate intr-o incinta de lemn, pentru o calitate audio cat mai buna. Tot pentru sporirea calitatii audio, sistemul ofera un amplificator de sunet integrat, D2Audio, precum si 3 moduri de egalizare: EQ-WideSound, pentru o redare mai ambla a sunetelor, EQ-DeepBass pentru un bass mai puternic si EQ-AudioAlign, pentru un sunet echilibrat.
Pe unul dintre sateliti regasim potentiometrul de volum, 3 indicatori cu LED pentru modul EQ in care sunt setate boxele, un buton pentru comutarea pe interfata digitala alaturi de un indicator cu LED al acestuia, precum si butonul egalizatorului EQ. Per total, in functie de modul egalizatorului sunetul poate fi redat fie foarte clar, fie cu un bass profund, fie intr-o combinatie echilibrata, pentru o calitate audio buna.
Conectarea este destul de simpla. Satelitul primar, cel dotat cu butoanele de control, ofera toate conexiunile necesare. Satelitul secundar se conecteaza la acesta printr-o mufa RCA, in timp ce intreg ansamblul se poate conecta la PC / laptop prin 3 metode: cablu audio digital, cablu RCA – Jack 3.5mm sau un cablu Jack 3.5mm – Jack 3.5mm. Tot pe satelitul primar regasim si butonul de pornire / oprire. Pentru comoditate, sistemul ofera si o telecomanda de control al functiilor primare, pentru a nu fi nevoiti sa ne deplasam de fiecare data langa sateliti.
In concluzie, Genius SP-HF 2020 V2 este un sistem audio 2.0 ce ofera o calitate audio buna si dimensiuni compacte, fiind ideale pentru cei aflati in cautarea unui sistem audio pentru redarea continutului muzical, dar care nu pot investi foarte mult in acestea.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s