Lenovo S660 – autonomie la superlativ

Am fost pus in situatia sa-i caut unei prietene un telefon cu o autonomie cat mai buna, o cerere destul de grea, avand in vedere ca mai toate smartphone-urile din ziua de astazi sufera la acest capitol. Dupa lungi cautari, am aflat castigatorul: Lenovo S660.
Telefonul este realizat dintr-un material plastic de calitate buna, oferind un ecran IPS de 4.7″, cu o rezolutie de 540×960 pixeli. Culorile afisate sunt bune, din punctul meu de vedere suficiente pentru utilizatorul de rand si avand in vedere

pretul de comercializare.

Procesorul este un Mediatek MT6582M, ce ofera 4 nuclee tactate la o frecventa de lucru de 1.3GHz si o placa video Mali-400MP2, precum si 1GB RAM. Toate acestea se traduc prin performante bune in cam orice activitate. Navigarea pe internet se face foarte rapid daca conexiunea wireless / 3G este buna, iar jocurile ruleaza fluent, indiferent de titlul rulat.
Telefonul vine echipat cu doua camere, una pe spate, ce ofera o rezolutie de 8MP, autofocus si blitz LED, precum si una frontala, de tip VGA. Pentru amatorii de selfie-uri, nu este cea mai buna varianta, calitatea camerei frontale fiind dezamagitoare. Capacitatea de stocare interna este de 8GB, cu posibilitatea extinderii printr-un card microSD cu o capacitate maxima de 32GB.
Punctul forte al acestui telefon il reprezinta cu siguranta bateria. Avand in capacitate de 3000mAh, autonomia intr-un regim de utilizare normala este de aproximativ 3 zile, asta implicand navigare pe internet, apeluri telefonice si putine jocuri. Intr-un regim de utilizare mai intensa,  telefonul va ramane fara energie in aproximativ o zi. Per total, eu unul nu am nimic de reprosat aici, 3 zile de utilizare normala fara reincarcare fiind suficiente pentru mine.
Conexiunile oferite sunt complete: 3G, Wireless b/g/n, GPS asistat, ce nu necesita conexiune la internet daca utilizam o aplicatie GPS cu harti preinstalate, precum Navigon, BlueTooth 4.0 si receptor radio.
In concluzie, Lenovo S660 este o alegere foarte buna pentru cei aflati in cautarea unul telefon al carui principal avantaj il reprezinta autonomia, dar care nu vor sa renunte la un smartphone cu o configuratie buna, pe care sa se poata juca si naviga pe internet fara nicio problema.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s