Samsung 40H7000 – Televizor interactiv si smart

Am considerat intotdeauna seria 7000 de la Samsung una din cele mai reusite serii de televizoare atat in anul 2013 cat si 2014. In acest articol o sa vorbim despre modelul 40H7000 aparut in anul 2014, care, la ora actuala este la un pret foarte bun. 
Bineinteles ca rezolutia televizorului este Full HD, adica 1920 x 1080 pixeli. O rezolutie foarte buna pentru o astfel de diagonala, find rezolutia perfecta pentru dimensiunea de 102 centimetri.
Designul este unul din punctele forte ale acestui televizor, avand rama din aluminiu si un design liniar, minimalist, ofera o eleganta discreta indiferent de locul in care il pozitionati. Rama este foarte subtire, nici un centimetru nu are, este de culoare argintie, dupa cum am spus, aceasta nu se prea observa datorita faptului ca este foarte subtire. Tot televizorul in sine este foarte subtire avand o grosime de maxim 6 centimetri. Suportul are o forma foarte interesanta, tot din aluminiu, ofera rezistenta si protectie impotriva balansului.
Una din cele mai bune imagini de pe un televizor Samsung. 40H7000 ofera un contrast mult imbunatatit fata de alte televizoare, cu ajutorul tehnologiei Micro Dimming Ultimate, acesta regleaza luminozitatea pentru un maxim de calitate, regleaza culorile si detaliile pentru a va oferii o imagine cat mai calitativa. Rezolutia, dupa cum am spus, este perfecta pentru diagonala lui, iar panoul poate ajunge pana la maxim 600 Hz, o valoare buna avand in vedere ca este un televizor 3D. Tehnologia de 3D pe care acesta o foloseste este activa, oferind o calitate pana in Full HD a imaginilor 3D. Acesta are in pachet si doua perechi de ochelari 3D modelul SSG-5100GB.
Televizor interactiv cu posibilitate de controlare a acestuia cu ajutorul vocii. Avand Voice Interaction si Voice Control acesta raspunde la comenzi la un simplu cuvant. Pot fi accesate vocal diverse setari, browserul si chiar marirea sau scaderea volumului, plus mult altele. In momentul in care o sa ii conectati o camera web acesta poate recunoaste gesturile dvs. astfel o sa puteti sa il controlati de la distanta doar ridicand mana, fara a mai avea nevoie de telecomanda. Televizorul este Motion control Ready. In pachetul televizorului o sa gasiti si telecomanda Samsung Smart Touch Control cu ajutorul caruia veti putea utiliza mai usor televizorul.
Playerul multimedia este integrat, puteti rula orice tip de fisier video, audio sau foto, fara a avea vreo problema. Beneficiaza de tunerele digitale DVB-T/C/S2, acest lucru va permite sa vizionati televiziune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau mediabox separat.
Conectivitatea este alcatuita de un Slot CI+ pentru a conecta cardul CI+, porturi HDMI, USB, Scart si video composite.
Recomand acest televizor oricui doreste, personal, consider seria H7000 cea mai reusita si nu foarte scumpa, find destul de accesibila ca si pret pentru ceea ce ofera. Un televizor calitativ care cu siguranta nu o sa va dezamageasca. 
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s