Toshiba Satellite L50-B-1CD – laptop office, cu Windows 8.1 preinstalat

Satellite L50 face parte din seria accesibila a celor de la Toshiba, oferind o constructie buna si o performanta suficienta pentru o utilizare normala si chiar jocuri, in functie de configuratie. Modelul de fata se adreseaza in special celor aflati in cautarea unui laptop office, cu un aspect placut si licenta de Windows preinstalata, pentru a fi gata de utilziare din momentul cumpararii.
Carcasa este realizata dintr-un material plastic lucios, pe care amprentele raman destul de greu, imbinarile fiind bune si per total laptopul fiind unul solid. Acesta este alb in intregime, ce ii confera un aspect elegant, foarte atractiv, in special pentru persoanele de gen feminin.
Ecranul are o diagonala de 15.6″, o suprafata lucioasa pentru a nu intuneca imaginea, afisand o rezolutie HD, cu 1366×768 pixeli. Multumita tehnologie TrueBrite, culorile redate sunt destul de bune si unghiurile de vizualizare ok, calitatea imaginii fiind buna, daca pretentiile nu sunt foarte mari. 
Procesorul este un Intel Core i3 4005U, ce ofera doua nuclee cu o frecventa maxima de lucru de 1.7GHz. Alaturi de cei 4GB RAM 1600MHz si placa video integrata Intel HD Graphics 4400, laptopul nu are nicio problema in navigarea pe internet si redarea de continut HD si Full HD, indiferent de sursa acestuia. Pentru stocare, regasim un hard-disk de 500GB, la o viteza de 5400RPM, ceva comun pe laptopurile din acest pret.
Tastatura este de tip chiclet, cu taste spatiate ok si feedback placut, o tastare rapida si precisa fiind posibila imediat dupa acomodare. Touchpad-ul este de dimensiuni normale, cu suport pentru gesturi multiple. Sistemul de sunet este de tip stereo, cu doua difuzoare oferite de Onkyo (ce apartin de Pioneer), ce ofera o calitate audio decenta, sunetele fiind redate destul de clar, insa cantitatea de bass este cel mult medie.
Pentru conectivitate, laptopul ofera o iesire video HDMI si una VGA, doua USB 3.0 si un USB 2.0, o iesire audio pentru casti si microfon, precum si conectorul RJ-45 pentru conectarea la internet prin cablu, ce ofera viteze de 10/100/1000mbps, fiind compatibil Gigabit. Placa de retea Wireless este de tip 802.11 a/b/g/n, cu viteze maxime de transfer de 300mbps.
Bateria are 4 celule, cu o putere totala de 45Wh. Autonomia intr-un regim de utilizare normala, cu luminozitatea ecranului la 50%, se situeaza undeva la 3-4 ore. Destul de bine, as putea spune, avand in vedere capacitatea acumulatorului.
In concluzie, Toshiba Satellite L50-B-1CD este un laptop extrem de atragator prin modul in care arata, in special pentru cei aflati in cautarea unui laptop complet alb, dar si prin pretul bun de comercializare, cu performanta suficienta pentru o utilizare de zi cu zi, licenta de Microsoft Windows 8.1 fiind bine venita.

Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet de alegere al unui laptop.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s