Transforma telefonul intr-un aparat foto cu ajutorul lui Muvit Kit

De cate ori nu v-ati dorit ca smartphone-ul pe care il aveti sa poata realiza fotografii mult mai bune decat o face, sa puteti aplica diverse efecte si sa obtineti fotografii mai interesante. Ei bine, toate aceste lucruri sunt realizabile foarte usor cu ajutorul kitului de lentile de la Muvit.

Acest kit este alcatuit din patru lentile cu diverse functii, fiecare lentila oferind divers eefecte sau
imbunatatind camera telefonului.
Prima lentila este cea macro, aceasta lentila va permite sa obtineti fotografii macro, adica, sa fotografiati de la o distanta mult mai mica fata de lentila obisnuita a unui telefon. Puteti fotografia mult mai bine si mult mai aproape florile, insectele, obiectele mici, etc.

Cea de a doua lentila din pachet, este lentila fisheye, aceasta ofera cu unghi de vizibilitate mult mai mare, de 180 de grade, putand altfel sa capturati intr-o imagine mult mai multe lucruri, de exemplu, un amfiteatru intreg.

Cea de a treia lentila este lentila de polarizare a imaginii, aceasta elimina reflexiile aparute in apa, vopsea, etc. dar si polarizeaza imaginea oferind culori mai frumoase.

Ultima lentila, cea de a patra, este lentila wide, lentila care ofera surpinderea unui cadru mai larg in spatile restranse.

Imaginativa ce puteti face cu aceste lentile impreuna cu cateva setari ale camerei foto facute corect pentru momentul pe care doriti sa il surprindeti. Va sugerez sa va jucati putin cu focusul camerei, cu valoarea ISO, si cu celelalte setari iar apoi sa le incercati cu aceste lentile iar fotografiile vor iesi superbe.

Lentilele sunt compatibile cu aproape toate telefoanele de pe piata, ele se ataseaza telefonului cu ajutorul unui simplu cliboard, iar apoi fiecare lentile se infileteaza de acest clipboard.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s