Fitbit Flex, bratara pentru activitati si somn

In ultimii ani din ce in ce mai multa lume a inceput sa puna accentul pe santate, mai ales pe santatea obtinuta in urma activitatilor fizice. Avand in vedere ca interestul pentru sport a crescut de la an la an, au aparut pe piat si astfel de gadgeturi care inregistreaza performantele zilnice. Bratara Flex de la Fitbit este unul dintre aceste gadgeturi de inregistrare a activtatii fizice.
Avantajele unei astfel de bratari este acela ca indiferent de ceea ce faceti ea o sa

inregistreze fiecare miscare, o transforma in calorii arse ca apoi sa puteti tine o evidenta.

Din fericire Fitbit Flex este o bratara eleganta, integrandu-se foarte bine la orice tinuta, astfel, ea poate fi purtata indiferent de ocazie. Bratara este rezistenta la apa pana la 10 metri adancime, lucru care o face utilizabila in orice conditii, chiar si ploaie.
Aceasta inregistreaza pasii, distanta parcursa, calorii arse si calitatea somnului, indici, pe care ii puteti vizualiza apoi pe telefonul mobil sau pe calculator. Acesta se sincronizeaza foarte usor cu orice telefon mobil Android sau iOS care are cel putin Bluetooth v4.0 si Bluetooth Smart.
Interesant este ca va puteti seta obiective, obiective care constau in principal in distanta parcursa sau calorii arse, aceste obiective o data setate, indeplinirea lor poate fi urmarita direct pe brata, astfel fiecare led aprins reprezinta 20% din indeplinirea obiectivului ales.
Acesta inregistreaza si calitatea somnului oferinduva apoi posibilitatea sa vedeti de cate ori v-ati trezit sau cat de mult ati dormit.
Bratara beneficiaza si de o functie denumita Silent Alram, functie cu ajutorul carei puteti seta o alarma silentioasa pentru a va trezi la ora dorita, alarma este defapt o vibratie foarte usoara pe care doar dvs. o simtiti.
Bratara este foarte utila celor care doresc sa isi inregistreze activitatea zilnica sau doresc sa devina mai activi pentru a obtine o silueta sau o sanatate mai frumoasa.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s