HP 23XI – monitor IPS, cu aspect modern

HP 23XI este un monitor cu o diagonala de 23” si panel IPS, pentru o imagine foarte buna. Monitorul se caracterizeaza printr’o constructie solida si un design elegant, ce se poate integra fara probleme in orice casa moderna.
Constructia este realizata dintr-un plastic de buna calitate, cu baza argintie, ce ii confera un aspect premium, de tip corporate. Design-ul este de tip borderless, marginile ecranului fiind

extrem de mici, pentru a pastra dimensiuni generale reduse. Piciorul de sustinere este solid, ecranul fiind fixat bine, existand posibilitatea inclinarii acestuia cu -5 grade spre fata si 25 grade spre spate, in functie de preferinte.

Ecranul ofera o diagonala de 23”, cu o suprafata mata si un panou IPS. Multumita tehnologiei IPS, culorile redate sunt foarte vii si naturale, iar unghiurile de vizibilitate sunt largi, de 178 grade pe verticala si tot atat pe orizontala. Per total, imaginea oferita este foarte buna, monitorul putand fi folosit la orice activitate, inclusiv jocuri si editari foto / video.
Pentru conectivitate, regasim cele trei porturi clasice: VGA, DVI si HDMI. Greutatea totala este de doar 3.5kg, iar consumul se situeaza in jurul valorii de 30W, in functie de luminozitatea ecranului.
In concluzie, HP 23XI este alegerea ideala pentru cei aflati in cautarea unui monitor solid, cu margini subtiri si aspect modern, a carui imagine sa ofere o reproducere corecta a culorilor si sa asigure unghiuri de vizualizare largi.
Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul complet pentru alegerea unui monitor.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s