LG 55LB870V – Televizorul cu un sunet extraordinar

Am sa va vorbesc despre un televizor care cel putin pe mine ma suprins foarte placut in ceea ce priveste sunetul. Consider acest televizor perfect pentru a conecta consola de jocuri datorita imaginii fluide pe care o ofera si a sunetului foarte bun.
De ce laud acest televizor atat de mult in privinta sunetului, ei bine, acesta are o iesire a sunetului care poate ajunge pana la maxim 50W, un sunet puternic si din fericire isi pastreaza claritatea chiar si la cele mai inalte volume. Avand un sistem 2.2 canale Speaker system si o functie denumita ULTRA Surround, acesta o sa va dea impresia ca sunetul va inconjoara. Tehnologia ULTRA Surround imita efectul de sunet surroundsi va aduce senzatia ca sunetul provine din tavan, de deasupra dumneavoastra.
Un alt lucru interesant in privinta sunetului, este chiar suportul televizorului. V-ati imaginat vreodata un suport boxa? Ei bine acest televizor poate reda sunete direct prin suportul lui, avand o boxa integrata.
Mie personal, acest lucru mi-a placut foarte mult, in momentul in care am conectat o consola de jocuri senzatia a fost foarte placuta, avand sunet din toate directiile ma introdus mult mai mult in atmosfera jocului.
Daca am vorbit atat despre sunet, trebuie sa spunem ceva si de imaginea acestuia. Televizorul are o rezolutie Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p. Un ecrna IPS, ceea ce inseamna ca o sa puteti sa priviti din orice unghi doriti fara ca imaignea sa-si piarda din calitate, culorile si luminozitatea ramanand aceasi infiderent din unghiul din care o sa priviti. Culorile sunt destul de realistice, neavand probleme si ne distorsionand prea tare imaginea originala. Panoul poate ajunge pana la maxim 1000Hz, un lucru foarte bun deoarece in momentul incare o sa doriti sa vizionati un film cu masini, sau sa va jucati pe consola, o sa aveti nevoie de acesti hertzi din plin, imaginea find foarte fluida, neavand efectul de ,,umbre”. Acesti hertzi va ajuta foarte mult si atunci cand doriti sa vizionati un film 3D, televizorul avand inclusi in pachet si ochelarii 3D.
Desingul este placut, find foarte subitre, avand o rama din aluminiu gri inchis, de maxim 0,5 centimetri, arata foarte placut indiferent de locul in care doriti sa il pozitionati. Diagonala are 139 de centimetri.
Conectivitatea este una dezvoltata, avand slot pentru introducerea cardului CI+, patru intrari de HDMI si trei de USB, bineinteles ca nu lipsesc nici intrarile video composite si component.
Televizorul beneficiaza de platforma webOS in ceea ce priveste partea de SmartTV. Acesta interfata este mult mai intuitiva si rapida fata de clasicele SmartTV-uri.
In concluzie, recomand acest televizor oricui doreste un televizor cu un sunet clar si puternic, este ideal pentru a conecta o consola de jocuri si de a va bucura de filmele preferate.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s