LG 55UB830V – Televizor subitre, Ultra HD si 3D


O sa discutam despre modelul UB830V cu o diagonala de 139 de centimetri si o rezolutie Ultra HD.
Acesta este un televizor aparut in anul 2014, inca de la lansare a facut furori deoarece era unul dintre putinele televizoare cu tehnologie Ultra HD si 3D la o diagonala mare si accesibil ca pret.

Daca sunteti interesat sa achizitionati acest televizor trebuie sa stiti in primul rand cateva detalii despre acesta, detalii precum posibilitatea de asezare pe o piesa de mobilier sau calitatea imaginii.

Designul este placut, modern, LG aducand pe marea majoritate a televizoarelor din 2014 acel suport alcatuit din cele doua picioruse, suportul arata foarte bine, este din aluminiu invelit in plastic ceea ce inseamna ca este rezistent, marele minus unui astfel de suport este acela ca aveti nevoie de o piesa de mobilier destul de lata si groasa. Rama telvizorului este subtire, maxim 1 centimetru, avand si aceasta inseratii metalice cu plastic.
Imaginea este una buna, avand ecran IPS acesta va ofera posibilitatea de a privi din diverse unghiuri fara ca imaginea sa-si piarda din calitate sau luminozitate. Pe langa unghiurile mult mai largi, ecranul IPS aduce si un plus de rezistenta, de duritate. Rezolutia Ultra HD, cu o densitate a pixelilor de 3840 x 2160, va ofera posibilitatea sa urmariti imagini la ultra calitate, imaginile vor fi mai fine si mai clare. Panoul poate ajunge pana la maxim 900Hz, un lucru foarte bun avand in vedere ca televizorul este si 3D. Culorile sunt destul de realistice cu exceptia rosului, care este destul de aprins, dar, aceste lucrui se pot rezolva desutl de usor din setarile de imagine ale televizorului.
Procesorul de imagine Triple XD Engine ofera un nivel mai inalt al contrastului si al claritatii imaginii, astfel, detalile din imagini vor fi mai usor de observat.

Din punct de vedere al sunetului, acesta se aude foarte bine, avand integrata o tehnologie numita ULTRA Surround, tehnologie care va da senzatia ca sunetul vine din toate directiile, o experienta asemanatoare cu cea din cinema. Iesirea audio este de maxim 10W acesta avand doua boxe incorporate.

Platforma SmartTV este destul de rapida, avand acces rapid la sute de aplicatii si jocuri direct din televizor. Acesta are Wi-Fi integrat si RJ-45 deci, conectarea la internet se va face fara nici o problema, simplu si rapid.

Modelul 55UB830V este asemanator cu 55UB820V, diferenta dintre cele doua facand-o 3D-ul disponibil pe modelul 55UB830. Daca nu doriti un televizor 3D si doriti sa mai economisiti ceva banuti dar totusi sa cumparati ceva calitativ, puteti arunca un ochi si pe modelul 55UB820V.

Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor.  

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s