Samsung 48H5203 – Televizor Smart cu diagonala mare accesibil ca pret

Modelul 48H5203 are o diagonala de 121 centimetri, avand o astfel de diagonala era necesar cel putin rezolutia Full HD, rezolutie pe care acest model o si are.
Un televizor interesant, dar, care are atat plusuri cat si minusuri. Este SmartTV dar eu deobicei, astfel de televizoare, le numesc SmartTV-uri incomplete

O sa discutam putin mai jos si de ce acest model este un SmartTV incomplet, dar, mai intai o sa vedem cateva detalii despre  designul si imaginea acestuia.
Designul televizorului este placut, modern, avand o rama foarte subtire de maxim 1,5 centimetri, in sine, tot televizorul este destul de subtire pentru diagonala sa. Suportul este de culoare neagra, la fel ca rama televizorului, tot din plastic. Per total, designul nu impresioneaza foarte mult, pastreaza nota de clasic pe care Samsung a atribuit-o multor televizoare din seria H.
Imaginea este destul de buna, avand o rezolutie Full HD cu o densitate a pixelilor de 1920 x 1080p, acesta reuseste sa afiseze imagini de inalta calitate, iar cu ajutorul functiei Wide Color Enhancer Plus culorile sunt mult mai realistice iar imaginile mai detaliate. Daca il lasati cu setarile de baza, imaginile vor fi putin supra expuse, dar, din setari acestea pot fi ajustate. Panoul poate ajunge pana la o frecventa maxima de 100Hz, o valoare buna pentru televizunea din tara noastra.
Acum, am ajuns si la partea de SmartTV. Intradevar, televizorul are integrata o platforma smart care va ofera accesul la sute de aplicatii si jocuri, dar, din pacate conectivitatea la internet pentru acest model se poate realiza doar prin cablu deoarece televizorul nu are integrat un modul de Wi-Fi pentru a receptiona retelel wireless, totusi, i se poate cumpara un accesoriu separat iar acesta poate prinde Wi-Fi.
Televizorul dispune de slot CI+ pentru cardul CI+ si de sloturi USB pentru redarea filmelor, fotografiilor sau a melodiilor preferate. Tunerele digitale pe care acesta le are integrate sunt DVB-T, DVB-C, tunere cu ajutorul carora puteti urmarii televizune digitala fara a mai avea nevoie de un receiver sau mediabox separat.
Pentru mai multe detalii privind modul de alegere al unui televizor cititi articolul Criterii alegere televizor
Advertisements

One thought on “Samsung 48H5203 – Televizor Smart cu diagonala mare accesibil ca pret

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s