Asus Transformer Book T100TAF-BING-DK001B – o tableta mai speciala

Asus Transformer Book T100TAF-BING-DK001B este un produs multimedia 2 in 1, ce ofera o tableta de 10.1″ si o tastatura externa, ce se poate atasa la aceasta pentru a putea fi transformanta intr-un mini laptop. 
Tableta este confectionata dintr-un material plastic lucios, de buna calitate, cu imbinari realizate aproape perfect. Tastatura este deasemenea realizata din plastic, desi regasim ceva aluminiu la balama, pentru a-i conferi rezistenta necesara. Per total, o constructie buna avand in vedere pretul produsului.
Ecranul ofera o diagonala de 10.1″ si este de tip IPS, cu o suprafata lucioasa, suportand 10 atingeri simultane. Imaginea redata este foarte buna avand in vedere pretul, tehnologia IPS spunandu-si cuvantul in ceea ce priveste calitatea imaginii. Culorile sunt redate in mod natural, fara suprasaturare, pentru a fi cat mai aproape de realitate. Tastatura ofera o cursa scurta si un feedback placut, desi tastele destul de mici necesita o perioada de invatare, pana sa putem tasta rapid si precis.
Procesorul este un Intel Atom Z3735G, un procesor Quad-Core cu o frecventa maxima de lucru de 1.33GHz. Memoria RAM este de 1GB, iar placa video este Intel HD Graphics (Bay Trail), o integrata regasita si pe laptopurile de buget. Cu alte cuvinte, performanta este suficienta pentru a asigura o navigare fluenta pe internet, pentru a viziona filme HD si Full HD, precum si pentru a rula jocuri fara nicio problema. Capacitatea de stocare este de 32GB, tableta dispunand si de o camera web de 2.0MP pe fata, pentru convorbiri.
Greutatea tabletei este de doar 580 grame, iar tastatura mai adauga inca 520 grame, pentru o greutate totala de putin sub 1Kg. Destul de usoara, as putea spune, avand in vedere dimensiunile. Bateria are 2 celule si ofera o putere de 31Wh, pentru a asigura o autonomie foarte buna, de peste 10 ore de utilizare continua, intr-un regim de lucru mediu.
Pentru conectivitate, regasim o placa de retea Wireless de tip 802.11 b/g/n, cu viteze de transfer bune, precum si suport BlueTooth 4.0. Ca porturi, avem un port USB si unul microUSB, o iesire video microHDMI, precum si jack-ul pentru casti.
In concluzie, Asus Transformer Book T100TAF-BING-DK001B reprezinta un produs 2 in 1 foarte atractiv, avand in vedere pretul de comercializare. Ruleaza Windows 8.1, asadar poate fi folosit atat ca un laptop obisnuit, cat si doar ca o tableta, pentru momentele in care avem nevoie de portabilitate deplina, performanta fiind buna pentru orice activitate.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s