Logitech G230 – pentru gamerul din tine

In jocuri, grafica nu este totul. Incercati sa va jucati ceva fara sonor si veti intelege de ce spun asta. Pe acest principiu au mers si cei de la Logitech cand au lansat modelul G230, o pereche de casti adresata pasionatilor de jocuri, ce vor o experienta audio cat mai buna.
Castile se adreseaza celor cu un buget mediu, aflati in cautarea unei calitati audio bune si a unui microfon ok. Diametrul celor doua difuzoare este de 40mm, iar frecventa de raspuns se

situeaza intre 20Hz si 20.000Hz. Sensibilitatea audio este de 90dB, iar impedanta este de 32 Ohm. Cu alte cuvinte, avem doua difuzoare ce acopera o gama completa de sunete, calitatea audio fiind foarte ok in jocuri. Microfonul ofera o frecventa de raspuns cuprinsa intre 50Hz si 20.000Hz, beneficiind si de functia de anulare a zgomotului de fond, pentru a capta doar vocea dumneavoastra, nu si zgomotul din incapere. Per total, calitatea audio este foarte ok avand in vedere pretul cerut, iar microfonul isi face treaba cu brio.

Conectarea se face prin doua mufe jack de 3.5mm, cate una pentru microfon si casti. Lungimea cablului este de 2.3m si pe acesta regasim butoanele de control pentru volum, precum si cel ce opreste / porneste microfonul. Pernitele ce acopera castile sunt conepute dintr-un material textil, ce ofera un confort bun chiar si dupa o perioada lunga de utilizare, desi in cele din urma vor deveni incomode, daca exageram cu numarul de ore in care stam cu ele pe urechi.
In concluzie, Logitech G230 reprezinta o alegere foarte buna pentru cei cu un buget mediu ce sunt in cautarea unei perechi de casti pentru jocuri, de la care doresc o redare audio cat mai buna si un microfon ok, alaturi de un design atragator.
Pentru mai multe informatii cu privire la criteriile de alegere, consultati Ghidul de alegere al castilor audio.
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s